Busmumyy 4+6 karından usg ile kese göründü çok şaşkınım ilk gebeliğimde görünmemişti vajinal bakılmıştı nasılsınız hamişler 😍
Ebruebos Bende perşembe gideceğim 5+0 oluyor tam inşallah görürüm karından ilk gebelikte vajinal ultrasondan görebildik biraz kanamam vardı ultrasondan sonra arttı biraz o yüzden vajinal istemiyorum artık. İnşallah kalp atışını da duyarsınız
Busmumyy Ebruebos aynısını eşimle konuştuk ilk gebeliğimde 27 yaşındaydım aşırı kanamam oldu kese kalp atışı hep vajinal bakıldı ne gerek vardı halbuki elzem bir durum yoksa beklenilmeli şimdi doktorum kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi beklerim sıkıntı yok acil durum yoksa sabırsız değilim vajinal bakılması için
Annekuzusu06666 Guzelgunlerrr betan kalkan bakıldı kuzum ya bende haftaya gidicem görünür mü bilemedim
Ebruebos Busmumyy bencede . Doktorlar zararı yok diyor ama sonrasında küçük bir leke olsa bile psikolojik etkiliyor insanı çok. En iyisi acele etmemek.
Busmumyy Annekuzusu06666 aslında şöyle oldu çok erken öğrendim gebeliğimi adetim yaklaşmadan öğrendim 170 idi 4 gün sonra 1389 oldu doktorum 1389 olduğunu duyar duymaz ultrasona çağırdı gebelik insana sabrı öğretiyor kalp atışı içinde haftaya gitsem olur ama doktorum 15 gün sonra gel gem ilk tahlilleri yaparız hem kalp atışına bakarız dedi
Elacihangir Busmumyy benimde yeni olışmaya başlamış dedi , kan ver bakalım tekrar duruma dedi vajinal ile baktı daha bat yeni geçti 3 gün oldu geçeli diye karından bakmadı ,öğleden sonra kan sonucuna göre değerlendiricek 🫠
Busmumyy Elacihangir bende çok erken öğrenmiştim ama doktorum çağırmamıştı acele etmeyelim betamız yükselsin 5.haftada gelin keseye bakalım demişti hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah