Donaldvetomris traineemom benim kızımın da böyleydi çevremiz bu yüzden hep erkek dedi ben hayır bence kız dedim ve sonuç kız 🥰
traineemom traineemom Tahminde bulunan herkese teşekkür ediyorum, cinsiyetimiz netleşti %100 erkek bebek geliyor aramızda doğru tahmin edenler vardı 🧸🤎 pozisyon açısından organın öyle çıktığını söyleyip bize bacak arasını net şekilde gösterdi. Soru işareti ortadan kalkmıştır 🤗 isimsizdir Ebru_ebru jamila_95 Bet3346 Elifmelis45 edacnr96 Citirmom a-koroglu Busakts Mervecelik190518 Ftmaa0 Ulgen Bsratkn34 Gulseminnn23 Biranne_197 Ruumis Talentedmom deletedmom43191 Busramnida Visenya Yesmm21 staRmama Allsododkdkdkd Ikbalper Donaldvetomris miroscumm
staRmama traineemom ayyy haber ver aşırı merak ettim işiyor sandığınız kısım kordon bu arada kuzum doktor tam olarak nereye pipi dedi yuvarlak içine alıp atar mısın
miroscumm traineemom ay estagfirullah canım hdjdjd haber ver ama bende merak ettim yanılmam inşallah 😅
Bet3346 Bu bebek kız erkek hiç böyle görmedim ultrason resmi çok değişik iki cizgi var evet ama ortası boş bayanız yani baya bizim Organ bu 🤣🤣🤣