Ozge1350 Bana 16 haftalık erkek demişti birden pipisi kayboldu 🤣🤣hatta göstermişti bebeğim kız ama sizde 3 cizgi falan yok net erkek bence 🥰🥰
Yesmm21 traineemom biraz çıkıntı var gibi ama haftasına göre bana biraz küçük çıkıntı geldi daha net olabilirdi. Bende bacak arası postu açmıştım onada bakabilirsin bana da erkek dedi doktorum. Allah gönlüne göre versin inşallah 💕
traineemom traineemom Tahminde bulunan herkese teşekkür ediyorum, cinsiyetimiz netleşti %100 erkek bebek geliyor aramızda doğru tahmin edenler vardı 🧸🤎 pozisyon açısından organın öyle çıktığını söyleyip bize bacak arasını net şekilde gösterdi. Soru işareti ortadan kalkmıştır 🤗 isimsizdir Ebru_ebru jamila_95 Bet3346 Elifmelis45 edacnr96 Citirmom a-koroglu Busakts Mervecelik190518 Ftmaa0 Ulgen Bsratkn34 Gulseminnn23 Biranne_197 Ruumis Talentedmom deletedmom43191 Busramnida Visenya Yesmm21 staRmama Allsododkdkdkd Ikbalper Donaldvetomris miroscumm
Visenya traineemom !(https://hizliresim.com/ckdyq86) Foto eklemeyi becerebilmişimdir umarım 😀 Yani pipi dediğin böyle olur. Seninki kız canım bence
AdaEcem staRmama baya karışık oldu kız diyen de var erkekte. Hayırlısı sağlıklı olsun. 15 haftayı tamamlayım da özel e gideyim🫣
AdaEcem staRmama 13 haftalık ultrason görüntüsü bana, yüzde yüz kız diye yazmıştın.14+5 haftalık Bugün doktor erkek dedi🙏🩵
traineemom staRmama 8’inde özele randevum var o zaman daha net belli olur bence 19 haftalık olmuş olacak 😂
staRmama traineemom ayyy haber ver aşırı merak ettim işiyor sandığınız kısım kordon bu arada kuzum doktor tam olarak nereye pipi dedi yuvarlak içine alıp atar mısın