Smr-btll zehranur0113 belli olmaz kuzum Allah büyük bak benimde testler pozitif ama kanda yok işte geçse çıkmayabilir
Yaprak_cansu8063 Smr-btll bence hamilesiniz yeni olduğu için fazla belli etmez bende yaotığımda böyleydi fazla belli etmiyordu hayırlı olsun kuzum 🐣🐣
a_burcu_bur Ozlm-ozlm gerçekten çok heyecanlı benim daha 3 gün bitti, nası dayanıcam bilmiyorum. 3.gün embriyosu daha geç belli oluyor deniyor sanırım cuma günü kandan baktırıcam. İdrar testi yapar mıyım bilmiyorum direk kandan öğrenmek istiyorum, hayırlısı 🥰
Ozlm-ozlm a_burcu_bur Bi arkadaş buradan şey yazmıştı tüp bebek sürecinin en zor yerindesiniz beklemek diye gerçekten doğruymuş hayırlı haberler alalım inşallah ☺️
Smr-btll Daysdoctor kızlar dün kan verdim negatif ama benimki karışık ben baya erken vermişim kanı ilk bebek geç döllenme ile oluştu eğer hamile isem Buda geç döllenme ise daha var
EsoMom_ Smr-btll farklı bi test dene canım geçen ay iki tane yaptım çift çoktu kan negatifti hayal kırıklığına ugradım tekrar dene istersen