a_burcu_bur Ozlm-ozlm 7.gün kan vermiş olcaksınız dimi, doğru mu anlıyorum. Sonucu paylaşır mısınız. İnşallah bol artış gösteren değerleriniz olur 🤲 Benimki dondurulmuş 3.gün embriyosu. Ben de dayanamayıp ayın 8inde test yaptırmayı düşünüyorum. Normalde test günüm 11i.
Feslegenci Smr-btll bende ilk gebeliğimi böyle öğrendim aynı test ile ama kimyasal gebelikti inşallah sizin değildir 🙏🏻
Smr-btll Feslegenci ben kan verdim yok şunu merak ediyorum adetime daha var idrarda çıkan kanda çıkmaz mı geç döllenme olmuş olabilir mi
Ozlm-ozlm a_burcu_bur Evet 7. Gün olcak hafta içi olsaydı erken gebelik testi de alcaktık ama şansıma pazar eşimede erken sürpriz yapmak istedim eğer varsa o yüzden gidip kanda veremedim🙂
a_burcu_bur Ozlm-ozlm ben dayanamayıp özelde kan verirdim sanırım ya da acilen falan. İnşallah gebesinizdir sonucunuzu heyecanla bekliyorum 🤲🥰
Ozlm-ozlm a_burcu_bur Bende hep öyle düşünüyodum normalde benim kan günüm cuma dr cuma gel demişti ben dayanamadım idrar testi yaptım ama varsa eğer üç dört günde olsa eşime sürpriz yapmak istedim bakalım ne olcak akşamı ettik sabahta olur inşallah hayırlısıyla😀
a_burcu_bur Ozlm-ozlm gerçekten çok heyecanlı benim daha 3 gün bitti, nası dayanıcam bilmiyorum. 3.gün embriyosu daha geç belli oluyor deniyor sanırım cuma günü kandan baktırıcam. İdrar testi yapar mıyım bilmiyorum direk kandan öğrenmek istiyorum, hayırlısı 🥰
Smr-btll zehranur0113 belli olmaz kuzum Allah büyük bak benimde testler pozitif ama kanda yok işte geçse çıkmayabilir