iremzcn Merhaba kızlar. Nasipse 15 Haziran doğumum var. Nasıl kıyafet almalıyım çok kararsızım. Çok uzun kol giyilmez bence ama çok da ince giyilir mi bilmiyorum 🤷♀️ Şort takımlar satılıyor onlardan alsam giyilir mi öneriniz varsa neler alabilirim en çok 💖
Melikeakkc iremzcn 20+2 yiz bizde, yenidoğanları uzun alıcam, 3-6 kısa alırım yazın sıcak olur diye düşünüyorum. Ama son ay eksiklere bakıcam kıyafet de hem yeni şeyler çıkmış olur yaz için hemde hava az çok tahmini belli olur.
Renklibiri iremzcn ay benim de beklenen tarih 16 haziran ve bende sizin gibi neler almalıyım nasıl alışveriş yapmalıyım bilemiyorum ☺️
fimus Renklibiri yaa benimkide 16 haziran tahmin ediyoruz çok zor uzun kollu da giydirebilcek miyiz acaba hastane çıkışı ve uzun kollu zıbın aldım hepsi o kadar tatlı ki giydirebilirim inşallah
dilsinati Benimde 13-16 haziran arası tahmini. Neler yapılır bende bilemiyorum ama heyecandan güzel giyinmeleri bile unutabilirim yani
bebegimibekliyorum__ Haziranda doğuracak anneler Bebişleeimizin cinsiyetleri neler acaba aynı mıyız merak ettim benimki erkek 🐣
gulsahdgn 30 Haziran benim de kısmetse 🌼yazlık şeyler almaya dikkat ediyorum yeğenim de haziran bebeği idi ondan tecrübelerimle ince yelek ve hırkalar alıyorum ama yenidoğan değil 0-3 ay alıyorum genelde ✌️şimdiden herkese mutlu hamilelik diliyorum 😊
iremzcn gulsahdgn bende kısa kol daha iyi olur diye düşünüyorum ama büyükler “olur mu hiç bebek üşür” dedikleri zaman tekrar düşünmeye devan ediyorum. Bu gidişle daha çok düşünürüm 🥰😃 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Emsalk iremzcn ben uzun kollu alacam genel olarak.Adana da yaşıyoruz klima hiç kapanmaz bizim buralarda . Dışarı çıktığımızda giymesi için kısa kollu vs alırım geneli uzun kollu düşünüyorum
gulsahdgn iremzcn çok haklısın ilk olunca insan tedirgin hissediyor aynı durumla savaşıyoruz 🤗eminim ki çok kalın olmayan kıyafetler müslin ler ve hırka yelek gibi eşlikçiler işimizi görecektir✌️huzurlu sağlıklı gebelik diliyorum herkese 🤲🏻😊
Mry2020 iremzcn 30 Haziran görünüyor sezeryan olacağı için 25 Haziran istiyorum inşallah ilk kızım da 20 Hazirandı birkaç takım uzun kollu patikli almıştım diğerleri kısa kollu ortalama 20 günden sonra kısa kollu giydiririm yenidoğan üşür sancısı gazı olur çok açık giydirilmez hemen tek kat kıyafet müslin örtüyle kundak yaparım
tecrubeliiannee iremzcn benim de haziran cinsiyet kız birkaç tane kısa kollu birkaç tane de uzun kollu alın 0 3 Ay arası alın en fazla 7 8 takım olsun 10 tane falan da zıbın benim ikinci gebeligim çok hızlı büyüyorlar 3 Ay bile geçmeden 3 6 aya geçiliyor
PAG Benimde 16 Haziran nasip olursa,ikişer olmak üzere uzun ,kısa, askılı olarak zıbınlar aldım ve bol bol rahat tulumlardan aldım ☺️