Loveis Ebruebos geçmiş olsun. Bende de Heterozigot var dendi ama önemli değilmiş. Benimde kalbi duran bi bebeğim var.
Glsahe Loveis Amin İnşaAllah haber veririm İnşaAllah 🥰 hemen gitmeyi düşünmedim aslında muayeneye kalp atışı duyulmuyor çünkü bu haftalarda ama kasık ağrımdan dolayı gideceğim randevu alamasamda acil servisinden muayene olmak istiyorum
Loveis Glsahe yani keseydi bebekti derken haftalar geçmiyor gerçekten. Ben lekelenmem olmadığı sürece takmıyorum kafama
Loveis egee_momm yok canım ben 2022 de orda doğum yaptım. Postta yazdığım gibi de ben memnun kalmadim bana yapılan muameleden. O yüzden şuan Etlik Şehir Hastanesine gidiyorum. Ama ozelleri de araştırıyorum bakalım.
egee_momm Loveis etlik bana çok uzak ya özel hastanelerde de fiyatlar malum abartmışlar. İlk dogumumu özel de yaptım şimdi de şehir hastanesinde doktor arayışına girdim işte
Loveis Seraymesut ilk defa duydum gerçekten. Genelde sağlık ocakları da kan testi yapıyorlar. Bi hastanenin aciline git. Ben acilde verdim kanı.
Ebruebos Loveis protrombin heterozigot benim. Önlem amaçlı doktorum başlattı. Düşük var öncesinde diye.
Loveis egee_momm bilkentte bana uzak 😅 aslında Etlik de uzakta adı var diye gidiyorum. İlk doğumumda sıkıntı yaşayınca artık devletten korkuyorum. Şuan kime gittiysem randevu aldığım doktoru bulamadım. Ama deniz doktor var en son ona gitmiştim hem ilgili hem de güzel bilgi veriyor. Bir de Kürşad sayan var. Benim gittiklerim bunlar. Arkadaşım da Tuğçe toluc mu öyle bi doktor var ona gidiyor memnunmus. Ben şuan perinatoloji ye gittiğim için başka kadın doğum doktoru bilmiyorum.
Glsahe Loveis doğru söylüyorsun aslında benimde yok çok şükür lekelenmem olmasın da hayırlısıyla sağlıklıca alalım miniklerimizi kucağımıza 🤲 kan tahlili verdim yarın çıkarmış sonuç 😒
NNewbabyy Sermingms ilk değeriniz kaçtı? Bugünde kan sonuçları çıkınca haberleşelim🌸 bende kesin olsun diye 16 gün sonraya aldım kadın doğum randevusunu, ilk bebeginiz mi
Sermingms NNewbabyy ilki 947.30 çıktı 31.01de yapılan test bugün gittim ama aile hekimide izne ayrılmış kadın doğum da izinde 11ine kadar bekliycem mecbur bi kızım var 2 yaş 3 aylık daha düşünmüyodum ama sürpriz bi bebek oldu yinede insan merak ediyo sizin ilk mi ?
NNewbabyy Loveis Evet hareket hissedince gerçekten büyük rahatlık ben kızımda çok takıntılıydım özel takipliydim devlete de gidiyordum ara ara acile gidiyordum hareket etmiyor diye bide sağlık ocağına gidip gidip kalp atışı dinliyordum😂😂 bunda rahat olmaya karar verdim inşallah olur 😂
Loveis NNewbabyy bende de tam tersi olacak gibi duruyor 🫣 ilkinde de çok rahattım şuan da sadece ilk kontrol heyecanı var 🙆♀️ iyi üşenmeden gidip gelmişsin 😅
zynrn Loveis 5+0 oldum çarşamba doktora gitmeyi düşünüyorum sizce kese görünür mü karından alttan muayene olmayı düşünmüyorum
zynrn momkrm19 merhaba bende uygulamaya göre 5+0 çarşamba günü gitmeyi dusunuyorum şuana kadar sadece bir kere kan testi verdim bakalım inşallah kese görünür siz gittiniz mi doktora
momkrm19 zynrn ilk kontrole 5+5 cumartesi gidebileceğim. Oyy inşallah sizin kontrol de iyi geçer kese görünür 🤍 Dün beta 520 çıktı, üç gün öncesi 136 çıkmıştı, Salı ve perşembe olarak iki kere daha kan veririm ben sanırım 🫶🏻🫶🏻