Loveis egee_momm bende 2.yi oğlum 18 aylıkken istemiştim aslında bakma şaşırdığıma 😂 şuan 3 yaşına girecek olunca önceki daha küçük yaş gibi geliyor. İlki normal mi sezeryan mi
Loveis egee_momm bende sezeryan. Çok istedim normali ama olmadı. Hiç açılmam olmayınca baya acı çekmiştim muayeneler sırasında
Loveis Sultankut bende niye tam tersi ya 😂 sıfır enerji vallahi. Sadece oturmak yatmak istiyorum 🤭 3 gün önce full enerjiyle ev temizledim o günlerden eser yok şuan 😂😂
Seraymesut Loveis şimdi yarın yine alcam test yapcam yine aynı çıkarsa Perşembe günü felan gider veririm sağlık ocağı almıyor kan hastane 10 gün geçmesini bekletiyo bilmiyorum bakalim
Loveis Seraymesut niye. Yani sen 10 gün geçti desen nerden bilecekler ki? Ayrıca hiç kan verirken bana bunu sormadılar. Nerde yaşıyorsun ?
Seraymesut Loveis İzmir’de ilçesinde burdaki ebe canı istemiyo galiba ondan benden almiyo HIc kan damarlar ince diye
Loveis egee_momm yok canım ben 2022 de orda doğum yaptım. Postta yazdığım gibi de ben memnun kalmadim bana yapılan muameleden. O yüzden şuan Etlik Şehir Hastanesine gidiyorum. Ama ozelleri de araştırıyorum bakalım.
Loveis Seraymesut ilk defa duydum gerçekten. Genelde sağlık ocakları da kan testi yapıyorlar. Bi hastanenin aciline git. Ben acilde verdim kanı.
sarellem55 Annekuzusu06666 Jdjdjdldl en son kaçtı ben bi kere gittim yüksekti beta tekrar gitmedim sağlık ocağındaki hemşire istersen gel tam kan sayımı yapalım dedi gitmedim zaten hastanede yaparlar gebeliğin sistemde başlaması için kalp atışlarının duyulması lazım dedi bende 7. Haftaya randevu aldım