Esum Hanımlar Medipol Pendik Hastanesi’nde doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz hastaneyi aradım ama hafta içi bilgi veriliyormuş
Neslicavusoglu Esum haftaiçi arkadaşım sormuş Normal doğum 38bin Zorunlu sezaryan 43 bin İsteğe bağlı sezeryan 50 bin demişler
Dilarakdemir1 Esum bende oraya gidiyorum zorunlu sezaryen benim 38 bin dediler normal doğumda 30bin di ocak ayı itibariyle güncel fiyat bu arkadaşımda yeni doğum yaptı orda gayet memnun kaldı normal doğumdu hamşireler kat servis doğum vs hepsinden gayet memnunmuş
Vildix Op dr normal doğum 33000 Zorunlu sezaryen 38000 dediler Pendik medipolda doğuran tecrübe etmiş anneler var mı? Memnun kaldınız mı süreç nasıldı bunu merak ediyorum ben de
Ozgull11 Vildix ben 2021 yılında doğum yaptım asla tavsiye etmem zorunlu sezeryan oldu özel de olsa seni çok tınlamıyor çalışanlar mesela sabah 7 de yatışım oldu benim düşün ikiz zaten zor yatıyorum hemen sonda taktılar bana ameliyat saat 1 de yürüsen sonda sıkıntı yatsan bebekler çok zor geçti ya 2 ay önce komşuma anlattım ama o da medipolde doğum yaptı ebe çok iyiymiş öyle demişti ama doğumdan sonra gelen ilgilenen olmuyor dedi umarım sizin iyi geçer
Neslicavusoglu Vildix bn 2021 de doğum yaptım Pendik medipolde doğuma kadar 4 kere zam gelmişti doğuma muayene. Şuanda öyledir herhalde. Şuan oraya takipli değilim ama arkadaşım daha 2 3 gün önce arayıp fiyat almış öyle demişler
Esum Vildix ben geçen yıl aralık ayında oldum. Fiyat araştırmasıni arkadaşım için yaptım. Mine Füsun Ergül e gittim hastane personelinden de doktorumdan da çok çok memnun kalmıştım. Arkadaşıma da tavsiyemin üzerine fiyat alalım diye aradık ama dediğim gibi haftasonu fiyat veremiyolarmis. Ama şu bı gercekki gerçekten yılda 2-3 kere zam geliyo. Pendik kartınız varsa muayeneden de bir miktar indirim alabiliyorsunuz bu arada
Tugbabrk Vildix Vildix merhabalar , Bende 2021 de Canan hanıma gittim ve Pendik medipolde sezeryan doğum yaptım. Hastane ve doktor vb konularda beklentiniz nedir bilmiyorum ama ne zman tuşa bassam ağrım var desem hemen ilgilendiler. Onun dışanda rutin kontrollerinde de sürekli geliyorlar zaten. Bebek için de sürekli gelip gittiler. Şuan 2. Hamileliğim ve yine oraya gidiyorum.
Neslicavusoglu Gofretsmom Elifff4321 eski doğumunu Uzman dr Esra da yaptı, onun için fiyat almış uzman diyedir fark muayeneside 2800binmiş çünkü
mihraninannesi55 fiyati hic bilmiyorum ben anadolu sigortadan tamamlayici anadolu saglik sigortasi yaptirmistim .martta dogumum olacak
mihraninannesi55 020525 ben canan acar demire gidiyorum ama nergiz hocayi herkes asiri derece tavsiye ediyor neden oyle dediniz acaba
Vildix Ozgull11 inşallah 38. Haftadayım daha da doktor hastane değiştiremeyeceğim dua ediyorum inşallah iyi insanlarla karşılaşırım, karşılaşırız
Vildix Neslicavusoglu anladım bilemedim ya. Çocuklarımız sağlıkla gelselerde kurtulsak şu ticarethanelerden
020525 Elifff4321 kendisi kuzenimin çalışma arkadaşıydı bende tanıdık ona gideyim dedim. Yanımda rahat TLF la konuşuyordu hastaların arkasından söyledikleri pek hoşuma gitmemişti ama onemsememistim. Takı bana yanlış yönlendirme yaptı. Plesanta previa idim yani eş öndeydi benim en son muayene gittim eş yukarı çıkmış tehlike kalktı dedi. 2 gün sonra kanamam başladı erken doğum için medipolde yattım 29 haftalık falandim. Maalesef hanfendi bana bakmadı devlet Hastanesi’ne gitsin demişti 6 buçuk ay git sonra başından savdi. Doktoru mahkemeye vericektim hastane kaç defa aradı eşim o yüzden vermedi. Ben maalesef 3 gün yoğun bakımda yattım onun yanlış yönlendirmesi sonucu
Ozgull11 Vildix Aminn inşallah cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın ben şuan lokman hekime gidiyorum 22 haftalık benim bebeğim de
Elifff4321 020525 Bende doktor ve hastane konusunda o kadar kararsız kaldım ki ilk hamileliğim 4 doktor değiştirdim peki siz sonradan hangi doktorda hastanede doğum yaptınız enmemnun kaldığınız doktor kimdi acaba