Liddle_mom 2cocuk2kopek devlete gidicem sehir hastanesine zaten en son fitik oldum degistirne karari aldim
deletedmom43191 Liddle_mom 26 da zaten pek de kilo mühim değil son zamanlarda kilo alır bebekler 4 gün sonra ogrenirsin durduk yere kendini strese sokup bebeği de stres yapma
Liddle_mom deletedmom43191 yok hic aklimda yoktu biliyomusun ben 8. Ayda iyice buyusun resmi icin 3 boyutluya giderim diyodum orda ogrenirim dedim sonra tesadufen internette gordum doktorum soyledi bilmem ne falan diye simdi aklima takildi
Haticenurdemir Liddle_mom devlete gittim tüm hamileliğim boyunca kilosunu hep söylediler sadece boyunu söylemediler
Liddle_mom DENIZ_55 ay ben cikarmam benimki cikinca kendine bantlama planlari yapiyo sen benim kucagimda emzir kizimi diyo 🤣🤣 ilk olunca insan heycanli oluyo
DENIZ_55 Liddle_mom onu benim kide diyor aman oyke ağırlaştımki akşamları rahat etmenin hayalini kuruyorum işte napiyim 🥴🥴
defnevedoruk Liddle_mom 14-17 devlete gittm ikisindede söyledi ama gittiğim doktor tanıdık ondan mıdır bilmem
Liddle_mom defnevedoruk yok benin doktor serefsiz baksana herkesinki soyluyomus bide ozelde dunya para verdim hamileliginin basindan beri
deletedmom43191 Liddle_mom hmm takılma canım suanlik kilo ogrensende bisey anlam ifade etmez son zamanlar önemli
DENIZ_55 Liddle_mom kız canım şımarık bi prenses geliyor babaci olacak eminim uyuyor elini karnıma koyduğu saniye harekete geçiyor cimcime 🥴😁
Busra333 Liddle_mom Özelde zaten söylüyorlar ama devlette de bence söylemeleri gerekir ben Şehir hastanesine gittim bir kere kilosunu söylemişti