metemom_ 2minnakannesi0 salaklık ettim çok yorgun gittim sabahına annemi. Misafirlerini ağırladım akşamına doğurdum hiç enerjim kalmadı ıkınırken yorgunluktan bayıldım artık
keyfimin-kahyasi-misin 2minnakannesi0 En son ebelere yardım edin bayilacam dedim aç susuz da olunca eğer ebeler kesi atıp bastirmasaydi bayılmıştım 🥲oğlumu verdiler kucağıma Öküz gibi bakiyodum tepkisiz kald o yorgunlukla 🤣
Ahsen-01 2minnakannesi0 38+5 kendimi cok yorgun hissediyorum kalçam batıyor belim ağrıyor pelvis kemiklerimde baskı var doğum başlasa nasıl doğururum diye kara kara düşünüyorum şuan da
mahirsmom Ahsen-01 tam olarak aynı durumdayım bir de dün akşam bir defa yalancı sancı gibi bir şey oldu geçti bir saatte çok panik yaptım 🥲
staRmama 2minnakannesi0 offf anestezi ve ameliyathanenin soğuklugu ile öyle bir titriyordum ki doktor dikemiyorum demişti 😂 çıktıktan sonra da yaklaşık 1 saat titremelerim devam etti çeneme kadar titriyordum çene kemiklerim çok ağrımıştı
2minnakannesi0 mahirsmom kendimizi toplamanız gerek her an doğuma gidebiliriz bize biraz enerji gerek 🥲
keyfimin-kahyasi-misin 2minnakannesi0 😂Benim değil gibi bakmıştım djdnd sanki beni perişan eden o değilmiş gibi
mahirsmom 2minnakannesi0 kesinlikle öyle ama aksine nasıl halsizlik var bayılacak gibi olduğum yerde gece uykuları zaten bitti gündüz de sürekli uyuyasim geliyor 🥲
mahirsmom 2minnakannesi0 bir avazda sağlıcakla kavuşalım bebislere insallah Allah yardımcımız olsun 🫶🌸
2minnakannesi0 Haticenurdemir bende öyle olacağım galiba zaten hep ağrım sızım var hiç geçmiyor ve hep yorgun halsizim