2minnakannesi0 Hani derler ya dogumdan önce bi enerji geldi evi temizledim şöyle oldu böyle yaptım diye siz nasıl gittiniz? İlk dogumum da 2 gün hep yürüdüm hiç yorulmadım ama simdi 38+1 oldum hiç kalkasım bile yok heralde doguramayacagim bu sefer 😂
momofmychildren 2minnakannesi0 39+2 de tum evi temizledim gecesine sancim başladı doğuma çok yorgun girdim 😴
Annesiiiii_ 2minnakannesi0 Sabah kalktım namaz kıldım evi topladım öyle gittim. Ondan önceki 1 ayda çok enerjiktim. Şimdi e si kalmadı tabi 😂
Lagertha46 2minnakannesi0 ben stresliydim baya ama bi girisim oldu sezaryana bide rap rahat cikisimdoktorum sagolsub
keyfimin-kahyasi-misin 2minnakannesi0 gece uyumadım ağrım vardı öbür gece doğum yaptım çok yorgundum 🙄
Nurcantas65 Enerjik ve sırıtarak gitmişdim,tabi sonra gülmenin acısını çıkardık içerde 😂😂😂 şuan 39+1 hafif enerjim var bekliyorum
Nurcantas65 2minnakannesi0 valla bakalım nasıl oluyor bilmiyorum ikinciyi 😂😂 gerçi 2 cm açıklık vardı en son, sancı hafif suanlik sende kaçıncı bebek?
2minnakannesi0 Nurcantas65 benim de ikinci gelecek doktor açılmama falan da bakmadı varsa da bilmiyorum 38+1 olduk öylece bekliyoruz
Nurcantas65 2minnakannesi0 hayırla gelsin inşaaAllah, squat yap 100 kez,ahududu yaprağı çayı iç ben onları yaptım genelde
2minnakannesi0 Nurcantas65 merdiven inip çıkıyorum plates topunda vakit geçiriyorum squat yapmaya başlayım bugün de
keyfimin-kahyasi-misin 2minnakannesi0 En son ebelere yardım edin bayilacam dedim aç susuz da olunca eğer ebeler kesi atıp bastirmasaydi bayılmıştım 🥲oğlumu verdiler kucağıma Öküz gibi bakiyodum tepkisiz kald o yorgunlukla 🤣
staRmama 2minnakannesi0 offf anestezi ve ameliyathanenin soğuklugu ile öyle bir titriyordum ki doktor dikemiyorum demişti 😂 çıktıktan sonra da yaklaşık 1 saat titremelerim devam etti çeneme kadar titriyordum çene kemiklerim çok ağrımıştı