SHahanife bence doğum yapacağınız günü hissedersiniz benim her şeyim normaldi perşembe günü 39 haftalık olmuştuk temizlik yaptım banyo yaptım sonra eşim işten geldi yemeğimizi yerken eşime karnımı iyice doyurayım bana lazım olacak dedim baya güzel yemeğimi de yedim sancılarım ara ara vardı ama rahatsız edici değildi eşim korkuyordu hastaneye gidelim dedi bende yok iyiyim falan dedim biraz evde oyalandık saat 7 gibi sancım biraz daha artmaya başladı evden çıktık hastaneye giderken yine aynı şekilde güle oynaya gittim 8 de hastaneye vardık alttan muayene ettiler 4 cm açılmam vardı doktor evde mi çekmek istersin burda mı çekeceksin dedi ben evde çekmek istiyorum dedim doktor ama gece ya da sabah olacak çocuk dedi yetişebilirmisin dedi öyle diyince yatışımı yaptırdık saat 12-12. 30 kadar da her şey normaldi sancılar dayanılıyordu sonrası dayanılmaz bi hal oldu ama bebişimi 3.20 de sağ salim kucağıma aldım çok şükür şimdi yanımda minnak minnak yatıyor 🥰sizde merak etmeyin biran da oluyor ama kendini belli ediyor inşallah bir avazda sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız🙏🤲