Zhra-10 Rozzzzaa bende doktora dedim koç burcu olmaycak şekilde ayarlayabilir muyuz baktı hesapladı dedi 37 oluyor tamamlanmış olur dedi sıkıntı olmaz dedi 21 mart olur dedi o zmn
Mercan0652 Rozzzzaa ayyyyyy amanınnnnn doktor çatı kontrolü 37. Haftada yapcam demişti ya dogurursam nolaacaakk daha 29 haftadayim ama 😂
ikibaloglanannesi Zeynep0007 37 de suyum geldi açılmam ilerlemedi sezeryan oldum. Küveze falan alınmadı . Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelir.
Rozzzzaa ikibaloglanannesi aynen öyle inan ben isterdim sonuna kadar gidelim ama nasip 37 de elendik biz suyumun gelmesiyle
Zhra-10 Rozzzzaa hayır tabiki 20 den snra özel bi gun varmi dedi bende koç olmasını istemiyorum doktorda o zamn 21 olsun 21 mart balik 22 mart koç 37 den snra kilosu da tam. Dedi zaten hiç bsii olmaz
Baharoloji Zeynep0007 benim 37+5 te geldi normal doğum diğeri 37+1 de sezaryen bebek ne zaman isterse geliyor daha erkende gelir ama yalancı sancıdır şoklama aralığını takip edin
Nart Zeynep0007 32+6haftadan beri nstde düzensiz sancılarım çıkıyor şimdi 36+1 hamileyim hala sancılar devam ediyor ama ne gelen var ne giden. Inşallah bir 2 hafta daha dayanır
Zhra-10 isimsizdir hayır tabiki evimde bir koç var kızım illallah ettirdi bana bi tanesine daha dayananam o inat ben inat hiic grek yok kaosa