Zeynep0007 37 haftada hamileyim ve hergün sançilarim var,açaba doğum yaklaşiyor mu? Siz kaçınçı haftada doğurdunuz? ben 90 kiloyum ve 1,62 boyundayım bununla bir alakası var mı acaba?
deletedmom43191 Zeynep0007 kilo ve boy ile alakası yok bebek ne zaman gelmek isterse o zaman doğum yaparsın hergun sancı doğumun yaklaştığına işaret olabilir tabi önemli olan sancılarının kaç çıktığı
269522 Zeynep0007 yalancı sancılardır bence her gün oluyorsa 38de doğum yaptım ben öncesinde hiç yalancı sancım olmadı direk sancımla gittim sabahına doğum yaptım belli olmaz canım nst ye bak bakalım en doğrusunu doktor yönlendirir
Gizem1992 Zeynep0007 sancıları tarif edebilir misin ? Alt karın bölgemde ayakta olduğum zaman böyle sızlama şeklinde keskin ağrılar oluyor bıcak kesiği gbi nasıl anlatsam keskin bi sızlama adet ağrısı gbi bişey değil belden gelen bişey de değil
Duyguzun Rozzzzaa ayy nasıl başardınız? Bende 37+2 haftalığım doğurmak istiyorum 😇 bebeğin kafası biraz daha aşağıda demişti doktor bol bol yürüyüş ve merdiven inip çıkıyorum banamısın demiyor bebeğim
Zeno Rozzzzaa sanciniz falan var mıydı bide kaçıncı gebeliginiz normal doğum mu yaptınız bende 37+1 haftaligim
Mercan0652 Rozzzzaa ayyyyyy amanınnnnn doktor çatı kontrolü 37. Haftada yapcam demişti ya dogurursam nolaacaakk daha 29 haftadayim ama 😂
Buzmavise Toplu olarak oturup dua edelim bu gece herkes doğuma gitsin 39+2 ve doğurmak istiyorum sabahtan beri regl sancısı gibi 1 saatte gelen ağrılarım var 😀
Zeno Bende artık doğum yapmak istiyorum 37+1 haftaligim bebeğimin kilosu iyi sancimda yok gece ağrıları beni çok sıkıyor ya valla zorlanıyorum artık
Mervecimmm Zeynep0007 37+2’de suyum geldiği için doğum yaptım önceki iki gün çok hafif sancılarım vardı. Gecesinde de düzenli sancılarım oldu ama şiddetli değildi zorla biraz uyudum uyandığımda suyum gelmişti. Sonrasında sancım artmadı açılmam da olmadı sezaryenle doğum yaptım
Elyadd Zeynep0007 biz şuanda 36+5 olduk ben de çok zorlanıyorum artık, ara ara adet sancısı gibi sancılar girip çıkıyor bebeğim kasıklarıma baskı yapıyor bazen 178 boyundayım 15 kilo aldım şuanda 82 kilo oldum, ödem de başladı dünden beri