aslanmommy deletedmom43191 herkes ayagami kalkar🙄 hiç zannetmiyorum neler yaşadı ve yaşıyoruz bu ülkede onca zamma ayağa kalkmadik da verecegi çocuk parasına mi ayaklanacak bu millet
deletedmom43191 aslanmommy suan sinirliyim hiç size cevap vermekle uğraşamam zaten şuan gündem konularında ayaklanma var bile neyse iyi günler
aslanmommy deletedmom43191 sizin sinirinizle ben ne alaka acaba düzgünce yorum yapmışım yani bu kadar gerilmeye gerek yok size de iyi günler
iremd-1798 Zeyzeykr 1 Ocak 2025 den itibaren doğan bebekler için geçerli olduğunu duydum bebeğiniz 10 Ocakta doğsa yürürlüğe Haziran’da bile girse talep edebileceğinizi düşünüyorum. Bu mantık ile gidilmesi gerekir. Yoksa tepkiler büyük olur
Mirayy_21 deletedmom43191 bacım koca adam kendi söyledi git oku araştır o zaman sen doğum yapınca doğum raporu verilmiyor mu doğumun sisteme düşmüyor mu tonlarca insanı sosyal yardımın önüne mi sürükleyecek
deletedmom43191 Mirayy_21 sisteme düşüyor ama başvuru şartlarında sosyal hizmetlere başvuru yapilmasi gerekir deniyo
Mirayy_21 deletedmom43191 hayır ya en kötü ihtimal e devletten başvuru yapılır o olur bak ama sosyal hizmetlerden bahsetmedi olsa bile çok çok saçma insanları bi kurumun önünde toplamak
Haticeyn deletedmom43191 malesefki boyle bnm.3. Cocugum olcak sizin dedgniz gbi olsa bnm icin daha iyi 1.kisi 3 dogumunuda 2025te dogum olcak demedim 2025 ve sonrası icin gecerli iyi arastrin anlicaksiniz demek istedgmi