Datlum Kızlar neler aldınız. Benim doğum temmuzda yeni doğan hastane çıkışı alsam sıcakta giydirebilir miyim. Biberon olarak ne tavsiye edersiniz
Baby_B Datlum biberon lansinoh aldik Benim dogum bu ay sonu ya da mart basi insallah Hastane cikis setimiz var Ama yazin tam set girdirmek zor olur İc zibini battaniyesi takim olur muhtemelen Dis takimi giydiremezsiniz gibi. Penye kumasi aslinda ama temmuz cok sicak😁hangi sehirdeydiniz?
Aydnkynk Datlum bulunduğun şehirle alakalı değişebilir bu durum ağustosta doğum yaptım hastane çıkışını hastanede bile giydiremedim hemşire çok kızdı bu sıcakta bu takım ne çocuğun üstünde diye özel hastanede doğum yaptım ona rağmen kızdılar düşün yani 😂
Mirayy_21 Datlum ilk bi hafta giydirilir giydirilmeli de bence ama ondan sonrası saf zıbınla gezer evde sıcakta mı duracak klima olmaz mı
Mirayy_21 Datlum benim memleket Diyarbakır. Evet sıcak orası ana alınmalı benfe bi katta olsa ilk hafta giydirilir sıcak tutmak lazım diye birde akşamları serin dışarı çıkınca yol serin koşturup terlemez
Hanfak Kızlar bende daha yeniyim 4+6 Allah’ın izniyle keseyi göreceğiz pazartesi günü. Ve aklımızda tek soru ne zaman başlayalım alışveriş yapmaya. 4,5 yıl sonra gelen bir mucize olduğu için sabırsızız 🥹
Canh20 Hanfak Kendin Ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla Eksikler çok oluyor 32. haftaya kadar tamamlamaya bak🥰
Nys1600 Hanfak ben 20.haftada detaylıda cinsiyetten emin olunca başladım alışverişe onun harici cinsiyet partisinde bir sürü hediye geldi o da 17.haftamdı
Dolunay_dolunay Hanfak unisex kıyafetler alabilirsin heyecanlı olduğun için ama net alışveriş için ne olursa olsun detaylı ultrason zamanını beklemeni öneririm cinsiyette yanılmalar olabiliyor kesinleştiğinde alsan çok iyi olur diğer gerekli büyük kısımları alabilirsin 😇
Datlum Hanfak canım çok erken daha 12 haftalık ol ondan sonra yavaş yavaş başla bebek arabası gibi zor şeyleri al
Gokturkmom_ defnevedoruk Hastanede giydi sadece sonra giyemedi normalde farklı şehirden oturuyorlar orda olsa hepsini giyerdi
Hanfak Canh20 çok teşekkür ederim inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde herkes kucağına alır bebişini 🙏🏻
ikibebisannesii_45 Aydnkynk benim de doğum uygulamaya göre 27 Ağustos gözüküyor. Manisa da oturuyorum. Sizce ne kadar yenidoğan alayım? Bizim ev güneş almıyor serin oluyor ama
Hanfak Nys1600 cinsiyet partisi yapmayı düşünmüyorum ama en azından araç gereçleri halledeyim diye düşünüyorum