Hgergy Cimcime30 bugün hafif yumurtlama akıntısı başladı ama test hala koyulasmadi. Belki ilerleyen günlerde inşallah 😊
Hgergy Seraymesut evet yine tedbirli davraniyorum gün aşırı değerlendiriyorum. Allah’ın işi sonuçta, isterse neden olmasın
Hgergy teachermomyy23 MelodyFairy ozge1001 yesildeniz_ Ada25052025 birdilektut15 Gmoli Ada25052025 Siareaa Seraymesut 1begonya Yumurtlama oldu çok şükür. 17. Gün 😍❤️
Seraymesut Hgergy bn bu oğluma hamile kalicagimi tahmin bile edemezdim çünkü ondan önce ölü doğum yaptım 5 ay korunduk sonra bıraktık unudumuz yoktu hemen olacağına stres yapmadık düşünmedik ve 2 ayimizda gebe kaldım şükür şuan yine ikinci yi planlıyoruz
Hgergy Seraymesut Tekrar nasip olur inşallah. Bugün testim koyulasmaya başladı çok şükür. 18. Gundeyim. Nasip olursa bir kac güne yumurtlama olur inşallah 🤲
anneeolmkkk Kızlar benimde son üç gündeki testlerim. Acaba yumurtlama olmadan mı çatladı bi fikriniz var mı düzenli adet olurum genelde bugün döngümün 18. Günü
1begonya Hgergy Canım umutsuz olma ben 35. Gün oldu adet düzenli bile olsa çok geç yumurtlama olabiliyor. Bunu o ay ki beslenmen ve hormonlarınla alakası var çoğunlukla stres geciktirir biliyor vs vs pes etme yapmaya devam et
Hgergy Seraymesut hcg değeri dusukse ilk idrarla anca belli olur. Ama inşallah test bozuk değilse tabi:(
Ada25052025 Hgergy evet canım yumurtlama olmus yarın çatlayabilir yarın da böyle kalıp diğer günde çatlayabilir mutlaka değerlendir bu 3 günü inşallah tutar🙏🏻 bir gebenin günlüğünde ki 20sn kuralı da deneyebilirsin🙏🏻
Hgergy Ada25052025 gün aşırı ilerliyordum. Dünü değerlendirdim. Bugünü de değerlendirmeli miyim sence ❤️