• Öneri
  • Doktora sorulması gereken sorular

Eldgrn ben bunları nasıl kaçırdımmmm 🤧😰 ne lincler kaoslar vardı Allah bilir bayılırım

Tamam bazı postlar cidden çok saçma ve gereksiz haklısınız. Özellikle kanaması olanlar düşenler acil durumu olanlar vs yazıp akıl almaya çalışınca çok çok ciddi akli problemleri olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bu konuları tenzih ederek söylüyorum bir yandan burası bunun için var yani soru sormak bilgi alışverişi yapmak vs için. Başka ne için post açacaklar ki ?

metemom_ Ay aman bırak görme bu gözler daha neler gördü de susuyorum. Allah akıl dağıtırken şemsiye tutmuş bunlar, kadın kadinayiz ne olacak kısmını akıllarına bir koymuşlar çarşaf çarşaf meydanda herseyleri

Eldgrn burda görmedim de kidste görmüştüm adamın biri açık açık bir erkek olarak kocanıza yaptığınızı yanlış buldum falan diye yazmıştı ben şok 😂

yorgunbirannekanatlanacak Hayır siz doktora sorulması gereken sorular olarak genel bir başlık açtığınız için bu herşeyi kapsıyor. Atıyorum mesela en son gittiğim de ayaklarımın bazı günler aşırı şiştiğini bazı günler normale döndüğünü söyleyip neden olabilir diye soracaktım unuttum çocuğu görünce aklım yerinden uçuyor 😂 Bu tarz bir post açmış olsaydım normal olurdu yani onu demek istiyorum.

Aleyysss000 kız seninki normal mesela arkadaş seyi demiş ilaç yazmış doktor gelmiş kullanayım mi diyor kanamasi var doktora gidip sormuyor buraya soruyor tek tek yazamadığı için genel yazmış ki bence çok haklı bi post olmuş 😂

Minikbebegimm06 Aynı şeyi söyledim onları normal bulmuyorum yaa onlar ne yaşıyor ben anlamıyorum ki zaten. Ben bu kadar basit bir soruyu bile burda sorup aldığım cevaplara güven duyamıyorum (pinpirikliyim) 😂

Aleyysss000 bile burda sorup aldığım cevaplara güven duyamıyorum (pinpirikliyim)

Hayır bilinçlisin 😂
              Geçen kadının biri mesela 30 haftalik gebe duşta kanamasi başlamış buraya soru sormuş hastaneye gidemem neden olabilir diye yatmış uyumuş nasıl uyumuş bilmiyorum ben uyuyamadım o gece o kadın yüzünden 😂😬

Minikbebegimm06 Yazmıştım sanırım kadının soğukkanlılığı beni benden almıştı ya hatta eşimle oturduk konuştuk dedim acaba bizmi problemliyiz onlar mı diye. Ben rutinim dışında ufacık bir ağrım dahi olsa acilde alıyorum soluğu 😂

Minikbebegimm06 Baktım, gördüm, yorum yapıyorum. Burası belirli bir segment kitleye hitap etmiyor. Her kesimden insan var. Küçümsediğiniz zihniyetlerin de bir dünyası var ve onu yansıtıyorlar. Nasıl ki sizin kimine göre nahoş olan bu postunuz gibi, onlarınki de size nahoş gelmiş olacak ki açmışsınız. Empati iyidir, tavsiye edilir.

Eldgrn hadi canim tövbe tövbe millet gerçekten kafayı yemiş ya