Deleted33000 Evrim-96 ya ben yapabilsem benim eşim de anlayışlı hatta belki ben onun yanında yapsam o benden daha çok yapacak ama ben yapamıyorum utanıyorum😂😂😂
Evrim-96 Deleted33000 direkt yanında da pat diye olmayabilir geceleri başlayabilirsiniz çok gelince uykumdan kalkmıyorum açıkçası uyku halinde olabilir 😂😂
Pimpirimannesi Deleted33000 eşim yıkadı Allah razı olsun 🙄 Napiyim gelince anında gitmem lazım artık dışarım çıktığımda su içmiyorum 🥲
Deleted33000 Srp53 yok bence günü güzel sağlıkla gelsin inşallah bebiş doğumda bana da dua et canım doğum anında edilen dualar kabul olurmus hamileliğimin geri kalanı rahat geçireyim her yönden 🥰🥰🥰
Pimpirimannesi Deleted33000 çok saçma değil mi ama ya kaç tane doktora gittim yapacak bişe yok diyo hepsi. Doğurunca geçer diyo hayatı nasıl kötü etkiliyor halbuki
Deleted33000 Pimpirimannesi evet ya şimdi misafirlikten geldim karnım gaz dolu şiştim nefes alamıyorum resmen giderken evde tuvalete gittim çıktık arabada yine geldi iner inmez tuvalete koştum orda😂😂😂
Pimpirimannesi Deleted33000 Rabbim sağsalim hayırlısıyla bi doğursaydık inşallah ya çok zor kız valla 😂