Melike1234987 Kızlar 33+1 haftalgim karnımın alt kısmında baskı hissediyorum oturken bacağımı kendime doğru çekerken fln sizde de bu durum oluyor sanki bebek aşağı da gibi ama hareket leri yukarıda kendisi aşağı baskı ypio böyle durumla karşılasan var mı
Mrvsmt2502 Melike1234987 27 haftalığım eğilirken sanki bebeğin başını sıkıştırıyormuşum gibi aşağımda baskı oluyor
Leylim11 Melike1234987 33+5 haftalık olduk biz ve yürürken özellikle aşağıda baskı hissi rahimde ağrı oluyor bebek baş aşağı pozisyon da dr. Böyle şeyler olabilir dedi
Melike1234987 Busraa23 olabilir ama diğer hamillegim de çok da hatrlmiom ama böyle yaşamamıştım sanki
Melike1234987 Leylim11 benim sezeryan olcak ilkinden dolayı baş aşağı donmussw bebek sezeryan için riskli olur mu boyle durumlarda sezeryanq erken mi aliyorlr
Mikoosu Melike1234987 bende 32 deyim aynı şeyleri hissediyorum normal çünkü buyuduler artık doğum pozisyonu alıyorlar
Betul_ksa42 Melike1234987 yaklaşık 1 aydır bende aynı durumdayım canım bazen cidden aşırı ağrı yapıyor catimda baskı yuruyememe gibi durumlar yaşıyorum ama bebek artık büyüdüğü için assya doğru baskısı normal karşılanıyor ben nstye bağlandığımda sancı falan çıkmıştı ama sürekli olmuyor yalancı kasılmalar artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😅 35 +3 um bu arada
Melike1234987 Betul_ksa42 amin inşallah bn de pazartesi gtcm daha nst ye baglanmadim belki pazartesi bağlarlar blmiom ki
Womanmom15 Melike1234987 benimde aynı şekilde asagida baskı üstte hareket bence normal doktorda demişti zaten baş aşağı pozisyonda diye
Melike1234987 Womanmom15 bisy sorcm en son gttimde bana da baş aşağı demişti onzmn 29n da gtmistim şimdi 33 um pazartesi gtcm ve Sezeryan olacağım acaba hala baş aşağı duryorsa sezeryana erken bir tarih de mi alrlar
Womanmom15 Melike1234987 hiç bir fikrim yok canım ben normal doğum odaklı olduğum için bi sıkıntı gormedi sezeryani bilmiyorum genelde 38e kadar bekliyorlar sezeryan için ondan önce almazlar sanirim bide bu aralar normal doğum odakli destekli oluyor mecburi olmadikca sezeryan tercih değil diye bi söylenti çıktı bakalım
Baby_B Melike1234987 33.haftadayiz Bebek bas asagi pozisyonda 2 haftadir Asagiya baski yapiyor ama tekmeler hem üste hem altta bizdede. Baski hissi var normal
mihraninannesi55 Baby_B bende 33 haftadayim bebegin basi asagiya döndü cok baski yapıyor düşecekmiş gibi oluyo arada bana . bu haftadan sonra bebek geri dönermi acaba 🤔
S3lin8767 Melike1234987 ay baski hissi ne ki yatakta sagdan sola donemiyorum katir kutur kemiklerimden ses geliyor pantolon giyerken bi ayak kaldirirken canimdan can gidiyor kizimdada boyleydi çati agrisi malesef bizi zorluyor sezeryan a gun vermisti bebek tersti bugun donmus normal e dondu dogum ilk gebelik normal dogumdu simdi cok korkuyorum nasil olacak bakalim.