yeni_anne2 deletedmom43191 bügün baktım ona da yok valla dün şoka baktım bugün migrosa ama garip bir şekilde bulamiyorum 🤣😅 en son int alıcam
deletedmom43191 yeni_anne2 ahahahah nerdesin kız dağda mi orda yok burda yok o zaman gir trendyola al bolca gelsin daha ne diyim 😆😆😆😆😆
deletedmom43191 yeni_anne2 65 kg M uygundur L çok büyük olur yani ben 3uncu doğumu yapicam 1 ay içinde hep L giydim kilom ise ilk dogumda 91 ikincide 92 bunda ise 90 ile hamile kaldim 88 89 çıkıyorum hep yine L aldım 😅😅😆 L sana çok bol büyük gelir
yeni_anne2 deletedmom43191 valla canım İstanbulun göbeğindeyim😅 ama nedense garip bir şekilde bulmak nasip olmadı bende anlamadım İnan ki
yeni_anne2 deletedmom43191 evettt işte ben de büyük olacağını düşündüm içinn almayı düşünmedim bile 😁 m beden iyidir
deletedmom43191 yeni_anne2 yani M al 😆😆😆 koskoca istanbulda depend yok vay be 😆😆😆😆 istanbulun da çivisi çıkmış
yeni_anne2 deletedmom43191 kızz sormaa valla hatta kendi kendime dedim bu kadar herkes orda burda var diyip alıyorlar ben nie bulamiyorum diye dedim kendime sepette ekledim en son siparıs vericem gelsin uğraşamam 🤣😅