gulkara1 Kızlar doğum için depend alıcam da internetten almak istemiyorum hangi market ya da mağazalarda satılıyor bilen var mı?
Minikkelebegim13 gulkara1 carrefoursa da satılıyor canım ve bazen indirim oluyor ben paketini 100₺gibi bir fiyata almıştım internet fiyatının yarısıydı, onlineden sipariş verdim
Mrsacar gulkara1 şok markette de satılıyor bende bakıyorum her yere hangisi uygunsa ordan alıcam indirimleri takip ediyorum 😅
1prens1prenses_ gulkara1 normal hasta bezi gibi bez aldım ben İlk doğum da öyle demişti hemşire Gerek varmı ki depend de
cilginhatun 1prens1prenses_ depend daha iyi normal orkidli külot oluyo depend hasta bezi rahat ettirmiyo
Gizem1992 gulkara1 ben şoktan almiştım Migros’ta da vardı ordan da kardeşimde hamile ona aldım bi paket
Gizem1992 gulkara1 ben 70 kg 160 boy m beden aldım olur inşallah ya L mi alsaydım acaba normal doğum olacak inşallah
Gizem1992 yeni_anne2 aslnda göbek gidince olur diye tahmin ettim çünkü yanları esnek zaten sadece hastane de kullanıcam 🥺kafama takıldı bak yarın bi deneyeyım ben onu
yeni_anne2 cilginhatun bügün baktım ona da yok valla dün şoka baktım bugün migrosa ama garip bir şekilde bulamiyorum 🤣😅 en son int alıcam