NNewbabyy Nurbl tamamdır deneyeceğim ara ara kontrol ederim Zeynep inciye randevu açılırsa ona alırım bulamazsam Aslıgül bakalım 😂
tugcebaby1 NNewbabyy Zeynep inci aslıgül metinyılmaz elif fatma ışık üçüde çok iyi ama randevu bulmak çok zor denk getirdiğinde yapıştır
Dilaraa0740 NNewbabyy Merve ugura da kesinlikle bak ona da çok zor bulunuyor ama çok çok tatlı bir doktor uzun uzun konuşuyoruz
NNewbabyy Nurbl tugcebaby1 Dilaraa0740 Merhaba muayeneye giderken yanınızda biri varsa içeri alıyorlar mı acaba eşim ve kızımla gidecektim ama almiyorlarsa çocuğu hiç sürüklemeyeyim kendim gideyim diyorum
NNewbabyy Dilaraa0740 Bakayım teşekkür ederim akşam polikliniği denk geldi diye Aslıgüle aldım artık Zeynep Merve falan devam ederim sonrasında
annelinko Nurbl kepez devlette doğum yaptım ilk çocuğuma sancı anında kimseyi yanıma almadılar çok zorlandım acaba şehir hastanesinde yanına birini alıyolar mı
Liimon annelinko eğitim araştırmada tam açıklığa kadar eşin yanında oluyor sonra ziyaret saatinde giriyor sadece
Dilaraa0740 Beyazmelekkk öyleymiş valla daha çok var benim o yüzden şimdi fazla telaş yapmıyorum ama insan alıştığı insanda doğum yapmak ister saçma olmuş bu plansız Sezeryan
annelinko Nurbl inan alıyolar canım isterlerse görümcem doğum yaptı aynı hastanede annesini aldılar yanına benim şansıma tek kaldım doktor insifiyatına kalmış yani
Dilaraa0740 NNewbabyy merhaba eşimi aldılar ama çocuğu almadı benimkini agliyodu aglamasa alırdım dedi