Edyynr Yakın zamanda Antalya şehir hastanesinde doğum yapan var mı özellikle normal doğum? Şartları ve çalışanları nasıl. Özeli tercih etmek yerine burda doğum yapılır mı ?
Dileminiz Edyynr bende 23 haftalık oldum amtalyaya yeni taşındım nerede hangi dr da doğum yapacağımı bilmiyorum tedirginim
Liimon Edyynr şehir hastanesini bilmiyorum ama gebe izlem odasına kaydolup ücretsiz kursa gidebilirsiniz her şeyi anlatıyorlar doğumhaneleri gezdiriryorlar. Eğitim araştırmada tüm doktorlar ve ebeler çok iyi güler yüzlü. Ben orda aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu. Doğumda doktor seçemediğim için hatta ebe doğurtuyormuş galiba.. özele geçtim. Medstar Antalya’da Koray duman çok Relax adam. Beni germiyor ve güler yüzlü. Muayene 2400 doğum 34 oldu herhalde. Suda doğum seçeneği ve ssvd seçeneği var
Nurbl Bizim akrabalarda var herkesten iyi şeyler duydum ilgi alaka hepsi bu arada eğitim araştırma da çok geliştirmiş kendini hepsi baya iyilerdi
Edyynr Nurbl ben de baya iyi şeyler duydum. Sadece odalar iki kişilik onun dışında özel gibi ilgileniyorlar diyorlar
annelinko Nurbl kepez devlette doğum yaptım ilk çocuğuma sancı anında kimseyi yanıma almadılar çok zorlandım acaba şehir hastanesinde yanına birini alıyolar mı
NNewbabyy Medstar topçular Murat Hocada doğum yapmıştım kızımı şimdi tekrar hamileyim fiyatlar çok uçuk ama mecbur yine Murat hocaya gidicem galiba, bende yorumlari merak ediyorum şehir hastanesi hakkındaki🌸
Sevvallo NNewbabyy murat doruğa mı gidiyorsunuz doğum fiyatları ne kadar olmuş ben 18 e doğum yapmıştım şimdi gene hamileyim gene aynı doktorumu düşünüyorum
Ssema07 NNewbabyy bende ilk doğumu medstar Topçular murat dorukta yaptım şimdi tekrar hamileyim muayene ücreti ve doğum çok artmış şehir hastanesinde serhat altınkayaya gittim bi defa memnun kaldım şimdilik.
NNewbabyy Sevvallo henüz 4 haftalık gebeyim arastirma Hastanesi’ne gittim muayeneleri çok gitmek istemiyorum Murat hocaya ama doğumda başkası olsa çok zor olurmuş dedim hep çok memnun kaldım ben 6250 TL’ye doğum yapmıştım şuan şaka gibi bir rakam 25 ay oldu doğum yapalı 🥹
Edyynr Du-Ha bence iyimiş bile rich hospitalda zamdan önce sezeryan 25, normal doğum 30 bin demişlerdi. En son ne oldu bilmiyorum
NNewbabyy Ssema07 ne zaman sordunuz muayene ve doğum ücreti ne kadar olmuş? Doktor ismini not alıyorum 🌸
Ssema07 NNewbabyy geçen hafta sordum muayene daha önce doğum yaptığım için yüzde 10 indirimli 1960 tl ödedim doğum da 34 bin tl dediler
Du-Ha NNewbabyy muayene ücretide 2.150 TL ama Murat hoca iyidir benim 2. Doğumum onuda Murat hocada yapıcam ki zaten diğer tahlillerini git diğer hastanede yap diyor adam ben çok gitmedim muayeneye
Melissduru Medstar Murat doruğa da gidiyorum Antalya şehir hastanesi Zeynep inciye de ilk doğumumu özelde yapmıştım ( normal ) ikinciye şehir hastanesine yapacağım gebe okulunda doğumhaneleri gezdiriyorlar gidebilirseniz tavsiye ederim
NNewbabyy Nurbl tugcebaby1 Dilaraa0740 Merhaba muayeneye giderken yanınızda biri varsa içeri alıyorlar mı acaba eşim ve kızımla gidecektim ama almiyorlarsa çocuğu hiç sürüklemeyeyim kendim gideyim diyorum