Elif-Salih oraya gittiğinde Ege hocaya geçmek istiyorum dersen hemen 950 lira gibi bir ücretle geçiriyorlar. Evet Ferruh bey diğer kadın hastalıklarında iyi olabilir ama tüp bebek konusunda fikirlerimi söyledim. Her insanın tüp bebeğe yönlendirilme şekli farklı. Bazıları yumurta üretmiyor, bazıları rahme tutunmuyor, bazılarının hormonal dengesizlikleri var. Süreç ne kadar uzarsa o kadar psikolojin kötüye gidiyor. İzmir’de ilk tüp bebek tedavisini yapanlar ve deneyimli olan Tavmergen kardeşler işini şansa bırakmadan ilk önce tüm sorunları ortadan kaldıran doktorlardır. Erol Tavmergen özelde ablası ise Ege üniversitesinde başarılarını göstermiş Profesörlerdir.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. En kısa sürede bebek sahibi olmanızı nasip etsinn. Hiçbir strese girmedim bu süreçte Ege hoca da konuşkan ve çok ilgilidir. Sadece profesör ve meşgul olmasından dolayı kendisi 10 dakika durursa hemşiresi de bi 10 dakika açıklama için seni güzelce bilgilendiriyor. (Fiyat olarak tüp bebek raporun varsa Ferruh bey 25-30 alıyor, Ege hoca 55-60 alıyor)