Gzemmsvr danla2711 amin inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin trendyoldan yaptırdım canım üsteki yorumda linkini verdim
Gzemmsvr dygsss yaptırın canım bende beğendim şahsen fiyat olarak da uygun geldi bana kumaşı da tok pamuklu müslin kötü değil
Gzemmsvr Kızlar sipariş verirken ben battaniye için yanları da fırfırlı olsun diye belirttim yoksa görseldeki gibi gelir bilginiz olsun detayları belirtin yıldızı da ben söyledim normalde kalpli oluyor
ayseayseaysee Benim gariban bebemin klasik hastane çıkışıyla taburcu olacak olması 😅 yaptırana saygım sonsuz ama üzerinde ismi yazan takımlar benlik değil 😅
deletedmom43191 Gzemmsvr 36 hafta oldum almadım daha almayacaktim ama ablam hediye etmek istedi salı günü birlikte bakacaz🥰🥰🥰
Gzemmsvr deletedmom43191 azz kalmış canım senin sağlıkla kucagina al insallah biz daha 22. haftadayız 😀
Gzemmsvr dygsss evet bende ingtramda bi çok sayfaya sordum yüksek fiyat verdiler bununda fiyatı uygun olunca tereddüt ettim ama çok iyi geldi ve çok hızlı geldi sipariş verdim 3 güne geldi
Kullanicix poyrazmom_ çok tatlı olmuş güle güle giydirin inşallah 🤍 nerede yaptırdınız acaba linkini atabilir misiniz size zahmet
deletedmom43191 Gzemmsvr amin inşallah abilerinden kalanı giydiririm kızıma dedim hatta 1 takım var giyilmeyen onu giyer dedim ablam ben alayım güzel prensesime dedi salı günü doktor kontrolüm var ALLAH in izniyle hastaneden civile geccem 🥰