Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 benimde tam 15 sürdü inşallah benimde sağlıkla ilerler doktorda güzel şeyler söyler inşallah 🤲🏻
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 söylemez merak etme. Adetten sonra da denemeye başlarsın inşallah sevincini beraber yaşarız kaderdaşım 💕
prensesannesi-01 Nurellaaaaaaa1212 ben test yapsam hiç çıkmaz şimdi. salı günü yapmayı düşünüyorum ama inseAllah erken gebelik testini
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn belli olmaaaazzz nice böyle emin konusup çift çizgi gören var. Olmazsa da önümüzde ki ay var ya karamsar olma
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 ay inşallah kuzum ya valla çok istiyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin içinde bizede inşallah 🤲🏻
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 bizim gibi Allahtan gelen bir sınavı yaşayan insanlar zamanı önemsemez kuzum. Ne zaman isterse gelsin sağlıklı olsun yeter ki. Çektiğimizi yaşamayan bilmez
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 evet canım daha mezarına bile gidemedim yavrumun😥 öyle acı ki Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesin çok zor 😥
Nurellaaaaaaa1212 Hhh03 onların da ömrü bu kadar çizilmiş kuzum. Peygamber efendimizin yanındalar şimdi. Gittiğimizde görüp sarılıp koklayacağız inşallah. Bekleme kendini hazır hissedyorsan dene gitsin nasibi varsa gelecek zaten bebiş
Hhh03 Nurellaaaaaaa1212 inşallah bizim cennet kuşlarımız onlar🤍 bi adet görim bakalım doktorda ne diycek ona göre kuzum ama biraz beklerim çünkü benim 8 haftalık bi kaybım daha var hep peşpeşe oldu ben daha 1buçuk senelik evliyim çok yordu bizi psikolojik olarak üst üste olması😥
Theaydins Nurellaaaaaaa1212 hissediyorlar mi acaba ya sabahtan beri o kadar içten seviyor ki karnımı ben bile inanicam nerdeyse hamile olduğuma 😁
Nurellaaaaaaa1212 prensesannesi-01 o zaman normal canım 1-2 gün oynayabilir 24ünde çatladıysa 8-9 gibi regl olabilirsin