VisaliNur keyfimin-kahyasi-misin teşekkür ederim canım inşallah değişmemiştir. Konya da en uygun özel hastane kızılay diyorlar. Ben bugün büyük şehire sordum 30 dediler.
ObirSirin Kubraaa9 ücreti doktora ödedik bir daha ücret ödemedik sezaryen ve normal doğum aynıydı. Hastaneleri farklı sadece
2Princess1Mom Asabyet Benim 2. Doğumum mecburi sezaryen olacak ama maddi açıdan Farabide yapmayı düşünmüyorum. Devlette de takipli olduğum bir doktor var orda yapacağım doğumu.
Asabyet 2Princess1Mom devlette nerde takiplisiniz benim de ikinci doğumumum mecbur sezeryan olacam bende
Pparla Elegantea10 merhaba rahim ağzı kısalığım var Serklaj ameliyatı oldum birde gebelik tansiyonum var
Esbezey0310 Julideniz peki klinikte rutin kan testleri yapılıyor mu acaba bi tek ultrason mu yapılıyor
Julideniz Esbezey0310 Esbezey0310 şuanda klinik kapandı kızılay hastanesindeler klinikteyken sağlık ocagından vermemizi söylüyordu hoca suanda hastahanede durum ne bilmiyorum
Esbezey0310 Kubraaa9 bende bilmiyorum ama kalp atışı duymadım ben bide rutin kan testlerini de yaptıracağım
Elegantea10 Pparla anladım geçmiş olsun sizin haftanız da ilerlemiş baya inşallah ben de görebilirim o günleri 😊 bana serklaj yapmadılar beni de o korkutuyor