Gzdekrtl m060918 evet bende öyle duydum belki bende sonrasında ona giderim bilmiyorum ama kendi doktorum da iyi diye biliyorum
m060918 Gzdekrtl evet detaylı için gitmiştim daha önceki gebeliklerimde bilmiyorum ya Sibel hocaya güveniyorum
Gzdekrtl m060918 güvendiğin doktorla devam etmek en güzeli bende dün Mustafa hocaya gittim her şey yolunda bir sıkıntı yok dedi inşallah öyledir
Gulce35 NurAlbayrakk ben de Meram tıpa gidiyorum Hasan hocaya özel muayeneye 590tl olması lazım muayene ücretinin hadi düz 600 diyelim ama daha yüksek değil eminim 😃
Gzdekrtl m060918 Mustafa hoca plasentan çok iyi dedi ama benim içim rahat değil önceki kontrolde bu düzelecek bişey değil demişti Sibel hoca da öyle söyledi sonra ne değişti anlamadım da düşünüp kendimi yormak istemiyorum artık bakalım bir dahaki kontrole kadar dinleyeceğim en azından 😊
m060918 Gzdekrtl belki de ilerlemediği için demiş olabilir, Sibel hoca da bana güzel gayet iyi enazından ilerleme yok aynı yerinde seyrediyo demişti
Julideniz NurAlbayrakk benım doktorum Mustafa başaran anıt ve kızılayla anlaşmalı özel muayenehanesi 1800 tl doğum ücreti suan için 30 binmiş sezeryan normal aynı
Julideniz Mustafa başaranın muayenesıne gıdersen baska doktor beğenmezsin zaten odasından cıkamıyorsun milim milim inceliyor daha önce medova fuata gittim bir kere yattıgımla kalktıgım bir oldu hiç sevmedim
Esbezey0310 Julideniz peki klinikte rutin kan testleri yapılıyor mu acaba bi tek ultrason mu yapılıyor
keyfimin-kahyasi-misin VisaliNur hiç bilgim yok en son 35 diye duymuştum ama yeni guncellemyle noldu bilemiyorum 35 falan olsaydı keşke direk giderdim
VisaliNur keyfimin-kahyasi-misin teşekkür ederim canım inşallah değişmemiştir. Konya da en uygun özel hastane kızılay diyorlar. Ben bugün büyük şehire sordum 30 dediler.