NurAlbayrakk Cosimaniehaus bi travma bırakmaktansa sezeryan ile gerçekleşmiş doğumunuz sağ salim sizin ne istediğiniz çok daha önemli tabiki 😊 maşallah bebeğinizin de yaşı uzun olsun teşekkür ederim bilgilendirme için 🥰
Nurcantas65 Özel büyük şehir hastanesi Ünzile Girisgin muayene 2000 - son haftalarda 1 hafta ödeme almıyor. Normal doğum 70 dedi bana. Çok iyi kadın ama ücret çok yüksek maalesef doğum için sezeryanı bilmiyorum
NurAlbayrakk Nurcantas65 evet ciddi yükelmiş açıkçası bu kadar beklemiyordum Medicana 45 demişti hem kurumsal ya
Sedabadak NurAlbayrakk evet eylülden beri şehir Hastanesi’ne gidiyorum memnunum doktorumdan hastaneden 15 haftalık Ken gittim medovaya o günden beri şehir hastanesindeyim şuan 33 haftalıgim
NurAlbayrakk Sedabadak çok sevindim adınıza inşallah kolay bir doğum süreci geçirir sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza ♥️
Nurcantas65 NurAlbayrakk maalesef fazla yüksek,devlet olarak da Ali belivranli da güzel ama full dolu Arap kardeşlerden sağolsunlar, şehir hastanesi aynı keza. Hafta 7 ben 8 cırt pırt doğum 🥴
Ahsenugur NurAlbayrakk Medicana Nil Okur’a gidiyorum. Kendisinden çok memnunum çok iyi bir doktor. Muayene fiyatını tam olarak bilmiyorum. Banka çalışanı olduğum için özel sigortam var sadece %10 ödüyorum. En son gittiğimde tahliller ve muayene dahil 200 tl ödemiştim. Doğum ücretini de dün sordum. Normal 38 sezeryan 40 bin dediler.
m060918 Evet bende Medicana Prof. Sibel Özlere gidiyorum riskli gebeliğimden ötürü kendisini tercih ettim sezeryan 40 bin, muayenesi 2750
Pparla m060918 merhaba bende Sibel özlere gidiyorum sezaryen şuan ki sabit fiyatı mı ikiz gebelik de değişiklik gösteriyor mu bilginiz var mı
Nergizos m060918 merhaba Sibel hanımı soracaktim. Biraz sert bir dr galiba değil mi? Bir de hızlı muayene ediyor sanki hastalarını. Sizin yorumunuz nedir? Ben sadece 1 kez gittim. Perinatolog arayışi içerisindeyim yorumunuzu bekliyorum
yildizzcoo Meram akademide kamran Aliyev var kesinlikle tavsiye ederim . Ayrıca içinde muayenesi tahlilleri doğum dahil doğum paketleri var .
Anonymouse Medicana Hastanesi’nde Rengin Karataylı’ya gidiyorum. Muayene ücreti 1950 ₺ bazı sendikalarla anlaşmaları var muayene ücreti 1500 ₺ düşüyor.
NurAlbayrakk Anonymouse çok teşekkür ederim ama doktor hanım izinliymiş çok iyi yorumlar duydum hakkında nasip olmadı 😊
Anonymouse NurAlbayrakk Ben de çok memnunum, çok ilgili :) Ama randevuları çok çabuk tükeniyor yani bi 10 gün sonrası açılıyor genellikle 😅
NurAlbayrakk Anonymouse az önce Tuğba Sekmenli Tursun doktor hanıma gittim kendisi çok tatlı harika bi doktor evet sndika vs 1600tl ödedik baya hoşuma gitti 😍