sym0109 Tgball ben de henüz cinsiyet belli değilken erkek gibi hissetmiştim ve ismi hazırdı Mehmet Aslan 😅
ikibaloglanannesi sym0109 2 yaş oğlumun adı Kutay💙 abisinden esinlenerek Ayza koyacağız ilk ismini. Yanına da Yüzüklerin Efendisi filmini babası çok severek izlediği için Arven’i ekleyeceğiz. Ayza Arven olacak inşallah. Şu an 29 haftalık 🐝💜
gezentianne ikibaloglanannesi Yanına da Yüzüklerin Efendisi filmini babası çok severek izlediği için Arven’i ekleyeceğiz Ayy eşim de sırf bu yüzden eskiden kızımız olursa Arven koyarız diyordu🥰🫠
Mrscakir sym0109 aile büyüklerine soran olmadı açıkcası, bir bebeğe isim koymak isteyen kendi doğursun 😬
sym0109 betul1- sağlıkla kucağınıza alın inşallah Meryem ismi çok güzel ve sır’lı bir isim mucizelerine inanıyorum ben de🙏🏻🫶🏻
sym0109 Melike1234987 bence çok güzel ama kesinlikle ayrı olsun belki sadece Elif ya da sadece Su kullanmak ister tercihi çocuğunuza bırakın ❤️
Mavi1638- sym0109 39+4gunluk hamileyim oglum ismi Miran kizim ismi Melisa olucak bi an once gelirse artik sabrm kalmadi😂😂
sym0109 Mavi1638- ayyy inanmıyorum maşallah ne güzel beklemiş son günler valla tadını çıkarın Allah yardımcınız olsun❤️