sym0109 miroscumm Mira’yı da çok seviyorum yeğenimin adı olduğu için eledik biz de 😌 Allah bağışlasın yavrularınızı 🙏🏻
sym0109 9Busra9 Ömer babamın ismi çok severim😌 doğuma da hiçbir şey kalmamış Allah yardımcınız olsun🙏🏻
a-koroglu ben pek emin değilim ama eşim İnci istiyor söylediğim hiçbir ismi de beğenmiyor sanırım İnci olacak
sym0109 Rumeysaeliz Allah bağışlasın🧿 inşallah en yakın zamanda karar verirsiniz ben de çok zorlanıyorum 😅
Ssss12 sym0109 Dila ismini en başlar da ben de düşündüm ama sonra Lavin olsun istedim 🙏🏻🧿❤️ Ama Dila da hâla aklımda kalmadı değil
Nur181925 sym0109 13 haftalık hamileyim cinsiyet kesin değil doktorum erkeğe benzetti kız olursa Bilgesu,İnci veya Mira düşünüyorum erkek olursa Oğuz Kağan veya Mert Kağan olcak bu arada kızımın adı Hiranur oğlumun adı Yiğit Ömer bu üçüncü bebeğim
Melike1234987 Bizde 33 haftalıgiz eşim elifsu istiyor ama bn hala kesinleştiremiyorum oda çok kararlı bakalım sizce nasıl kızlar elifsu ismi
sym0109 Melike1234987 bence çok güzel ama kesinlikle ayrı olsun belki sadece Elif ya da sadece Su kullanmak ister tercihi çocuğunuza bırakın ❤️