Aleyysss000 İnanılmaz bir kol ağrısı çektiğim için tek doz vuruldum doktorum ikinci dozu vurulmana gerek yok dedi. Tabi siz de doktorunuz neyi öneriyorsa onu yapın bence.
Mrybg Aleyysss000 İki doz vuruldum ilkini hissetmedim ikinci biraz şişti sadece bir iki gün hissetim ama bana 7. Ay için tekrar gün verdiler yani 3 doz olmuş olacak bende soramadım o an tabi çoğu tanığımın tek yada iki doz vuruldu o yüzden kafam karıştı tekrar gittiğim de doktoruma soracağım
Aleyysss000 Mrybg 2 doz vurulmuşsun 3. Dozu vurulmana gerek yok sana kalmış bir durum. Bana da sağlık ocağı hamilelikten sonrası da dahil olmak üzere 5 doz vurulmamı söyledi ben istemiyorum dedim. Bence sende en azından hamileliğin bitmeden 3. Dozu vurulma 2.zaten şişmiş hiç gerek yok.
Mrybg deletedmom43191 benim ilk gebeliğim olduğu için bu konuda bilinçsizim ikinci dozu vurulduğumu söylediğim kişiler ben bir doz vuruldum dediler hatta aynı sağlık ocağına gittik ikinci doz olanda var ben iki dozdan sonra olmaz derken doğumdan sonra yine bir doza daha gün verdiler bir şey olmazsa mayısta doğum yapacağım temmuzda yine aşı günü verildi
vuralbebegim Ben hiç vurulmadım vurulmayı da düşünmüyorum. Yurtdışında hamilelere asla aşı vurulmuyor araştırmanızı öneririm.
Mrybg Aleyysss000 doğumdan 2 ay sonra üçüncü doz ama kime sorsam ya 1 ya 2 doz olduğu için muayene olduğum doktoruma danışacağım yine
HuzurDenizim Riski gebelik takibinde olduğum için doktorum vurulmami uygun görmedi , ben yaptiracaktim açıkçası bu konuda içim rahat değil ama doktoruda dinlemek zorundayım kafam çok karışık tetanoz konusunda .