Gebelik başından beri diyet yapıyorum şekerim çıkınca ona göre ayarlandı ama ne kadar dikkat da etsem 13 kg aldım yani bünye meselesi bence alacaksan gerçekten alıyorsun vücudun ödem yapıyor son zamanlarda insan sıkılıyor sürekli diyet kafasında olmak aynı zamanda gebelik hormonları hazırlık psikolojik süreçler bi zaman sonra darlıyor aslında mantık 3 ara 3 ana ben 5 de bırakıyorum çünkü yemek saatleri her zaman değişiyor çok acıktığım gece rütinşnde bir bardak kefir yada yoğurt yanında 2 ceviz yedim yada sadece bir muz meyveyi günde bir olacak şekilde yiyorum gündüz yediysem gece yemedim ekmek sadece kahvaltıda her akşam mutlaka protein tüketiyorum öğlen sebze yani aşır hamur işi abur cubur tatlı yemezsen dikkatli ilerlersin birde hergün yürüdüm ben ona rağmen 13 kg belki 15 aldım yani beden vücut meslesi kimi benim kadar dikkat etse belki sadece 5 kg aldırdı çokta takmayın gururla yiyip kg aldıgınız kimsenin birşey diyemedi zamanlar bu zamanlar 1 sene sonra başlarlar niye yiyorsun diye o yüzden abartmadan ölçülü gittigğn sürece 9 aylık süreç güzel geçer ben 37 ye giriyorum az kaldı