Aslaninannesi_ Hasret72 34+6 da gittim en son 2.650 gram 48 cmdi 💙 Her bebeğin gelişimi farklı oluyor doktor haftasıyla uyumlu dediyse sorun yoktur
gunesinanneessi Kubrabsyg bana neden 2 hafta önde dediler anlamadim ki o o zaman aramızda sadece 150 grm fazlalık var 🙄🤦🏻♀️
Maviss718 Hasret72 canım 36 dan sonra alıyolar bide ultrasondakiyle aynı olmuyor ya değişiklik gösteriyor 36 da 2800 dü 39 da 3750 doğum yaptım
Efsunib Hasret72 bende 32 haftada 2 kilo çıkmıştı ultrasonda 33+6 da erken doğum oldu doğum zamanında 2 kilo 45 cm boyla doğdu
Hilalyrdkl Narincicek kilosu biraz fazla demedi mi size ? Benimde 2500 çıktı . Doktor taktı şekerini takip et diye illa şeker hastası çıkaracak beni valla zorla .
Narincicek Hilalyrdkl Ben baştan beri şeker ölçümümü düzenli yaptım birşey çıkmadı. Daha önceki çocuğumda bu şekildeydi. Onda da hiç birşey çıkmadı.
Hilalyrdkl Narincicek bana ölçüm veriyor onlar da normal . Yine bişey gördüğünde sürekli şekere sarıyor da ondan sordum . Bence bende problem olduğunu görmüyorum zaten kilosunun 1 hafta önde olması falan da normal karşılanıyor çoğu doktor tarafından .