glos_lin2007 Kızlar eksiklerimi ararken herkes Depend ten memnun kaldığını söylemiş. O neden kullanılır?alınması lazım mı ?bilgisi olan açıklayabilir mi
seyma0661 glos_lin2007 ilk zamanlar kanama oluyor ondan dolayı kullanılıyor bazen ped vs yetersiz geliyor
Bino1 glos_lin2007 depend büyük uzun lahusa pedi kilot ped şeklinde ds var direk ped şeklinde de var ben ped şeklinde almıştım çıkartması dhaa kolay diye :)
glos_lin2007 Kismail1 öyle mi sadece normal doğum yapacak olanların alması gereken bişey yani,sezeryan yapacak olanlar almalı mı peki
Bino1 glos_lin2007 hayır sezeryana da kanama geliyor ya kızlar onda da kullanılıyor yoğun kanama oluyor :)
AnayimBenAna_ glos_lin2007 hayır canım sezaryendede kanama oluyor :) ilk sezaryenimde kurtarıcım olmuştu depend kanamam çoktu
Bebemiz @Sngl_1214 glos_lin2007 canım 3 buçuk ay önce sezaryen oldum ilk gün hastane 2 tane depend tarzı bir şey verdi onu kullandım . Sonra kendi aldığım depend ten bir tane kullandım . 2.gün hemşireler bunu artık kullanma dedi dikiş yeri hava alamıyor enfeksiyob kapmasın diye normal gece pedine geçtim ztn kanama aşırı olmamıştı normal kanamaydı benimki
Ftmnnr glos_lin2007 yok yok sezaryen da olsan normal de olsan kullanmanin rahatlık sağladığını söylediler etrafımdakiler bende aldım hastane çantasına koyacağım inşallah
2cocuk2kopek glos_lin2007 hayır canım sezaryenlıydım yine kullandım . Lastik yeri dikişine gelirse o kısmı kesersin . Diğer türlü zaten rahat edemezsin .
ttazeannee glos_lin2007 hasta bezi düşünün Külot gibi giyiyorsunuz çıkarken de yırtıp yanlardan atıyorsunuz çok rahat ediyor insan pedle falan olacak gibi değil çünkü
2cocuk2kopek Basakparlar o kişiye göre değişir ben sezaryen oldum 58 gün sürdü arkadaşım sezaryen oldu 20 gün sürdü
Ferdadmr Gerçekten kurtarıcı oluyor özellikle kanamanın çok yoğun olduğu dönemde akma sızma yapmadan rahat hareket ediliyor bende ilk doğumumda da kullandım kısmet olursa ikinci doğumum içinde tercihim arasında olacak