yilmaz-1001 ilknur_dmrl1 yatısımı verdi doktor. Suan nst cekılıyor sonra yukarı cıkıp yatıcam dualarınızı eksik etmeyin. Suni sancı oluck 🥺
Ayten_demir madreysubebe benimde erkek bebiş umarım 40 ı bulmadan doğar erkekler tam zamanlarında hatta zamanı aşınca bile doğabiliyormuş 😬 rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarımıza
yilmaz-1001 Polo ilknur_dmrl1 suni ile doğum yaptım ilk doğumuma göre kısa sürdü. 8 gibi sancılarım basladı 2.30 da doğum yaptım. Kolaydı diyemem ama kısa sürdü en azından. Bide ben ıkınmada zorlandım biraz ilkine göre neden öyle oldu anlamadım 😌
Buzmavise iremd-1798 ayol ne kadar güzel ve kolay bir doğum hikayesi bu çok kınadım başıma gelsin 🥰 hemencecik kavuşmuşsun darısı bizlere inşallah 🥰 Allah sana ve bebişe sağlık versin kaderi güzel olsun İnşallah 🥰
iremd-1798 Buzmavise ahahhaha kına kına en güzel şekilde başına gelsin inşallah hahahah 😅 Rabbim size de sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin ❤️
Buzmavise iremd-1798 amin sen de huzurlu sağlıklı güzel güzel bebişini büyüt ara sıra bize de dua et trk avazdan kurtulalım biz de kavuşalım bebişlere 🥰