Buse5560 Bende ebru hanımdan jelini folik asitini ve ovulasyon almıstım hamileyim çok şükür hatta ben 600 lerde öğrendim dün allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar deneyin gerçekten işe yarıyor
bdlakbrn Guzelgunlerrr sağlıkla hayırla gelsin inşallah çok sevindim sizin adınıza sağ sağlim kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🌹
MujganisMom Guzelgunlerrr Ya canımın içi çok teşekkür ederim zahmet edip yazmışsın bizleri düşünerek Allah razı olsun deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim inşallah bizde güzel haberler alırız sperm testimizle ultrasonum temiz çıktı sperm 40 milyon varmış. En son çare rahim filmi kaldı şimdi hastanedeyim ona sıra almaya geldim dua edin erken tarihe versinler. 🧡🥲
Guzelgunlerrr MujganisMom inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah evet bende olmasaydı bu ay yaptırmayı düşünüyordum baya etkisi gören olmuş inşallah diğer aya güzel haberlerini alırız😍
Guzelgunlerrr bebegimolacak teşekkür ederim canım benim 7-8 ay önce bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ondan beri uğraşıyorduk işte
Nisannurr Rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️ canım bir sorum olacak tutunma masajı tam olarak nasıl oluyor ? Youtubdan baktım ama bulamadım ? Link atabilir misin
Guzelgunlerrr Denizaydin06 amin inşallah canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah jeli biz ilişkiye girdikten sonra boşalma olmadan sıkmıştık ama öncesinde sıkılmasını söylüyolar
Guzelgunlerrr prensesannesi-01 ben çatladıktan sonra ki günden itibaren 12.gün öğrendim canım teşekkür ederim inşallah seninde güzel haberlerini alırız😍
MujganisMom Guzelgunlerrr Amin inşallah sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi sizle o kadar samimi olduk duygularımızı paylaştık. İnşallah bende bir gün o güzel haberi buraya yazarın ilk sizinle paylaşmak istiyorum. 🤲🏻 🥹 💐
bebegimolacak Guzelgunlerrr anladım kuzum bizim 2.5 yıldır olmuyor geçen sene kendiliğinden olmuştu ama kalbi durdu :( bu dediğin çoğu şeyi bizde yapmaya başladık bu ay masaj hariç. Hiçbir sorun yok diyolar ama bakalım umut oldun bizede🙏🏻
Guzelgunlerrr bebegimolacak inşallah canım pes etme sakın gerçekten rabbim yanımızda en güzel zamanda nasip ediyor❤️