Merhaba kızlar size bu post uğur getirsin inşallah bu ay güzel haberlerinizi alalım ben daha çok yeni hamileyim geçen hafta öğrendim hamile olduğumu rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah her zaman dualarımda bu şekilde❤️
Biz bu ay eşimle tüm tuşlara bastık resmen her şeyi denedik ve çok şükür güzel haberi aldık belki içinizden birilerinede umut olup duasını alırız.
Öncelikle birgebenin günlüğü ebru hanımdan ovülasyon ve jel siparişi verdim her gün ebru hanımın Ovulasyon masajını uyguladım (adetim bittikten 3 gün sonra)
Sağlıklı beslenmeye çalıştım her gün yarım avakado ve yumurta yemeye gayret gösterdim.
Eşimde sperm hareket azlığı olduğu için biz 2 bazende 3 günde bir ilişki yaşadık eşim yumurtlama gördüğüm üç gün boyunca %80 bitter çikolata ve bolca fındık tüketti bilmiyorum etkisi oldu mu ama 😊
Yumurtlama gördüğüm zaman ben( 2 gün gördüm 3. Gün çatlamam oldu) ve asla umutsuzluğa kapılmayın ben 21. Gün yumurtlama gördüm nerdeyse pes ediyordum. 1. Gün Yumurtlama gördüğüm zaman değerlendirdik jel ile 2. Gün yapmadık 3. Gün çatlama olduğu gün değerlendirdik jel ile daha sonra bıraktık ilişkiyi sonra çatlamadan sonra 1 günlük tutunma masajı yaptım ayrıca ilişkiye girdikten sonra ayaklarımı kaldırdım yarım saat kadar ve hemen duş almadım. 2-3 saat sonra aldım birde hepsinin youtubeda videosu var. Ve 12 gün sonra güzel haberi aldık rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada her gün meryem suresi okumaya başladım adetim bittikten sonra hiç bırakmadım ve halada okumaya devam ediyorum ❤️ umarım sizlere güzel bir şekilde açıklayabilmişimdir bu sürecimizi❤️ umut olması dileğiyle🤲🏻