Senamstf pnremr22 6+6 da vajinal dinletti kalp atışını ve çok az dinletti çok da anlayamadık açıkçası hatta eşim videoya alıyordu orda da saniyelik resmen anlaşılmıyor bile 🙈 ama 7+6 da tekrar gittik karından dinledik bu sefer o hızlıydı 🥹
pnremr22 Senamstf benim dün 5+6 ydı ve vajinal olarak kalp atışı görüldü ama yavaş dedi doktor. Sonra kendi doktoruma sordum bu haftalarda normal dedi yeni yeni oluşuyor ve haftalar geçtikçe hızlanacak dedi o yüzden sordum. Hızı nasıl diye sizinkinin
Senamstf pnremr22 5+6 da benim sadece kese vardı sizin kalp atışı duyulmuş bence iyi bir şey ☺️ 6+6 dakini dediğim gibi saniyelik dinletti ama son dinlediğimize göre daha azdı mesela bence ☺️
pnremr22 Senamstf duymadık da ekran dan gördük ses gelmedi ekrana dinletmek istedi ama olmadı. Çarşamba günü bakalım sağlıkla kucagimiza alalım inşallah 🥰
Senamstf pnremr22 amin inşallah 🙏🏻 🥰 hiç canınızı sıkmayın inşallah çarşamba günü gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını 🤲🏻🥰
Simge_gunes Mavikelebek3434 Canım görebildiniz mi keseyi bende yarın gideceğim 5+2 benimde inşAllah yarın görürüm