Deletedmom_247 günaydınn bebiişler. Güncelleme yapayım bende BAT 12 // 8 günüm kaldı. Şuıan yüzümde çene bölgemde sivilce attı bir iki tane onun dışında da bir belirtim yok sanırım ben yine regl olacağım. :)
Gks_01 Dilaralav normalde durdurmam kendimi ama doktorum 10 şubatta ver demişti dayanmaya çalışıyorum
EsoMom_ Dilaralav olcak mı diye düşünerek kendimize eziyet ediyoruz bende hep stres yapardım ölü doğum yaptığım için bu ay hiç takmadım bakalım hayırlısı
Akseec Dilaralav ay negatif canim yok ya bikac kisiye daha yapmis bunu seffaf gorunmus ama negatif benim azonce yaptigimda negatif cikti
Naarm1na Ayy merhaba. Bendede belirtiler var kasık bel ağrılarım var doktor bu ay kalma ihtimalimin yüksek olduğunu söyledi. Sabırsızlanıyorum. Bat 12 şubat . Test yapmak için sabırsızlanıyorum
Akseec Naarm1na cok erken valla test yapma canim negatif cikiyor uzuluyor insan cok daynama dersen 4 gun once basla ama simdi cok erken ben o halti yedim üzüldüm
Elif-Salih Dilaralav canim senin düsuklerin için araştırma yapıldı mı önemli bir konu çünkü tekrarlayan gebelik kayıpları
Akseec Naarm1na insallah canim ama çoktan tükendi maalesef çok yoruldum. Adet olursam koşarak aşılamaya gideceğim
Akseec Zycey sağol canim insallah bekleyecegim🤲🏻 Allah kimeye aratmasin hemen kucagina versin insallah yasamayan bilmez cok zor❤️🩹
Zycey Saryaa evet canım bugün tam günündesin umarım 2 3 de değerlendirdin bugünde kesinlikle değerlendir yarında