Dilaralav Zycey benim akıntı yumurtlamanın olduğu günler çoktu 2-3 gün öncesinde başladı çatlamadan sonra da 2 gün kadar devam etti ama gitti gibi tekrar
Papatyam_42 Benimde bugün kasık ağrım var bel ağrım var bacaklarım sızlıyo ama hadi bakalım burayı okudukça bende var mı acaba diye bakınıyorum eşim artık dalga geçiyo😂😂
Zycey Papatyam_42 testin varsa sabah ilk idrarla dene istersen nasıl durabiliyorsun helal sana ben kafayı yiyorum😁
Ftma4 Dilaralav famera kullandım adet biteli 8 gün oldu bugün doktora gittim 22 mm yumurta oluşmuş 3 gün üst üste değerlendirin dedi
Dilaralav Ftma4 merhaba canım famera ne için kullanılıyor burada hep denk geliyorum da bilmiyorum. Çok güzel gelişmiş yumurtan 😍
Dilaralav Zycey teşekkür ederim tabi ben ilk hamilelikte suni sancı ile normal doğum yaptım normal doğumdan da kürtajdan da vücut etkileniyor dengesi şaşabiliyor
Dilaralav EsoMom_ ben de yumurtlayıp yumurtlamadığımı yumurtaların gelişip gelişmediğini çatlama olup olmadığını merak ettiğim için 3 ay kullandım canım 3.ayda pik gördüm artık ben de önümüzdeki ay kullanmamayı düşünüyorum. Gerçekten stres yapıyor çünkü
EsoMom_ Dilaralav olcak mı diye düşünerek kendimize eziyet ediyoruz bende hep stres yapardım ölü doğum yaptığım için bu ay hiç takmadım bakalım hayırlısı
Dilaralav Gks_01 2.62 yükselebilecek bi değer gibi direk 0 falan çıkmamış. Sonraki kanı ne zaman vermeyi düşünüyorsun
Gks_01 Dilaralav normalde durdurmam kendimi ama doktorum 10 şubatta ver demişti dayanmaya çalışıyorum
Dilaralav Akseec canım biraz daha beklememiz lazım 🥲 ben de dün yaptım negatif görünce insan etkileniyor ya. En azında bata 2-3 gün kala yapmaya başlasak iyi olur ama sabredemiyor insan 🥹
Dilaralav Akseec anaaaaa ben gölgeyi yeni gördüm 😍😍😍 ay hadi uyandığında tekrar yap bi bakalım ben hiç awox kullanmadım iyi diyorlar ama
Akseec Dilaralav ay negatif canim yok ya bikac kisiye daha yapmis bunu seffaf gorunmus ama negatif benim azonce yaptigimda negatif cikti
Dilaralav Silayuksel merhaba tutacağı varsa tutuyor aslında yastık falan hikaye. İnşallah tutmuştur canım ilk denemelerde biraz daha kolay oluyor 🙂 adetiniz düzenli mi peki
Dilaralav yagmurkose ay anlıyorum seni ya bende de bi baş dönmesi oldu dün afedersin ishal oldum bugün de bacaklarım sızlıyor belim ağrıyor 😣
Dilaralav Papatyam_42 ben de prodoctor aldım canım daha önce yanıltmamıştı inşallah pozitif görürüz yine 🙏🏻
Elif-Salih Dilaralav canim senin düsuklerin için araştırma yapıldı mı önemli bir konu çünkü tekrarlayan gebelik kayıpları