Ftmnur11 Zycey yaptığıniz test days doctor mu aceba ? Benimde senin testin gibi silik çıktı dün.emin olamadım kimse memnun değil ya bu testten
izelaren Akseec ya ben az önce adet oldum hiç böyle olmaz 3 gün önce oldu . Canım inşallah aşılamayla tek seferde olsun 🌸🙏🏻
Akseec izelaren yaaa o zaman sen erken yumurtladin canim. Amin canim insallahh cok tesekkur ederim 💘🤲🏻bende bian once adet olmak istiyorum 😔
izelaren Akseec öyle mi demek oluyor ama 14. Gün falan yoğun akıntı 15. Gün ağrı oldu öatladığını düşündüm hatta öyle değerlendirdik biz. Benim bir önceki adetimde çatlama geç oldu testle takip ettim ama adetim gecikmedi aynı günde geldi
Akseec izelaren canim kimi insan yumurtladiktan 14 gun sonra kimisi 16 gun sonra adet olur ben mesela 16. Gun adet oluyorum yani sen erken adet olduysan muhtemelen erken yumurtlamissindir
adaveannesi_ 1 i pikti sat 15 ocak. Döngüm 6 gün sürüyor. Bat 14 şubat tam bir hafta kaldı. Erken gebelik testi aldım kutuya koydum. Nasıl geçecek bu bi hafta bilmiyorum. Bugün pazara gittim biraz da ağır taşıdım. Üzüldüm sonra.
Dilaralav Ben de sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım negatif 🥹 sanırım ben de elendim. Çok umutluydum bu ay yumurtlama görünce ama daha kısmet değilmiş demek ki 😔
Akseec Dilaralav insan inanmak istemiyor ama gercekten negatifiz galiba ya niye boyle oldu o kadar degerlendirdik dikkat ettik anlamiyorum hic
Akseec Alset ben goremedim canim ama belki aen ciplak gozle daha iyi goruyosundur kamera silik cizgiyi algilayamayabiliyor
Dilaralav Akseec ben bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım negatif canım. Çok inanmıştım bu ay ama kısmet değilmiş
Helenaaa Akseec ben cumartesi gündüz erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı :/ bat 12 artık bekliyorum adet olmazsam test yaparım