Akseec Zycey olsa simdiye kadar cikardi diye dusunuyorum ya herkesin cikiyo olunca cok sinirim moralim herseyim bozuk
Zycey döngüm 32 gün ve ben 13 de adet olup şehir dışına çıktım 27 sinde geldim yani 15. Gün adetimin geldim sonra hep değerlendirdim
Akseec Zycey yaptim bugun ilk idrarla negatif. Bende 9. Gunden itibaren denedik ama 5 gundur iliski falan yok biraktim artik nasil olsa olmadiysa olmuyo napim ya
Akseec Zycey yapma bosver bosuna moral bozuklugu negatif cikarsa zaten bizim vucutlar olsa bile inadina negatif ckarir biz istedigimiz icin🥲. İnsallah pozitifsindir💕
izelaren Ben elendim kızlar 3 gün var negatif zaten hiç belirtimde yoktu negatif göreceğimi bilerek yaptım hayırlısı💔
izelaren Akseec haftaya cuma taşınıyorum zaten bir yandan iyi oldu diyorum işlerimi yaparım yeni ev yeni umut diyorum hepimiz için hayırlısı 🙏🏻♥️
Akseec izelaren hayirlisi canım bende âdetimi bekliyorum doktorla gorusmeye gidecegim aşılama için inşallah💐💕
izelaren Akseec ya ben az önce adet oldum hiç böyle olmaz 3 gün önce oldu . Canım inşallah aşılamayla tek seferde olsun 🌸🙏🏻