civcivmomy cansugunes0210 ben de demir ilacımı değiştiricem çünkü bağırsak düzeni denilen şey kalmadı ilaç yüzünden valla arada içmiyorum ki rahat edeyim diye
Alp2108ask civcivmomy demir ilacı bende de ilk kullandığım zamanlar sıkıntı yapıyordu sonra gece içmeye başladım normal hayatıma o şekilde dönmüştüm.
cansugunes0210 civcivmomy benimde günde 2iydi 1 e düşürdüm çünkü ishal yapıyor ve ishalin sancısı oluyor o sancı girince de ölüyorum sanıyorum benim çok az kaldı mecburen idare edicem de öldürdü beni ama ilaç
Fatmanur12345 seyma0661 bizimkinde hep öyleydi 28 haftada bas geliş doğum pozisyonunu almış dedi doktor şimdi 30+4 olduk acaba erken mi doğum olur
Fatmanur12345 Fatmanur12345 afedersiniz lavaboda felan bebek dogucak gibi hissediyorum altta baya hissediyorum lavaboda 32 de kontrol sorucam doktora
Alp2108ask Fatmanur12345 bizim doktorumuz baştan beri 35i inşallah görürüz demişti bakslım şuan 36 olduk inşallah son zamana kadar dururuz diyorum. Rabbim Hayırlı doğum nasip etsin inşallah
seyma0661 Fatmanur12345 olması gereken zaten baş pozisyonda olması değil mi sadece kanala filan girerse sıkıntı diye biliyorum
Alp2108ask civcivmomy inşallah hayırlı haberlet alırsınız. Resmen şuan nefes almakta güçlük çekiyorum bende sizinle aynı durumdayım. Rabbim yardımcımız olsun.
civcivmomy Alp2108ask sizde de göbüş yamuluyo mu? Benim kızla sohbet edince bir göbeğimin sağ tarafı bir sol tarafı yükseliyo 😅
Alp2108ask civcivmomy yamuluyor ama çok keyifli değil mi 🙈içerde bebiş hareket ettikçe acıtsa bile o kadar keyif veriyor ki 🙈🌹
civcivmomy Alp2108ask off hemde nasıl en çok bunu özlicem galiba, bir de maşallah seslendiğim anda tepkisini veriyor 😅 burdayım annniii diyo hareketleniyo belkide “ annne uyuyodum niye dürtüyosun” diyodur 😂 Siz nstye girdiniz mi?
Alp2108ask civcivmomy bende bende en çok bunları özleyeceğim gerçekten hayatımda yaşadığım en güzel duygular 🙈 her hafta çağırıyor doktorumuz ama ısrarla nst’ye almıyorlar pazartesi gireceksin nst’ye dedi bakalım. Siz girdiniz mi hiç?
civcivmomy Alp2108ask ben 36.haftamda ilk nstye giricem sonra her hafta gidiceğiz bakalım… Bir de şeyi sorucam bebişko hıçkırıyo bunu hissediyorum bu hıçkırığı sol kasığımda hissediyorum otomatik olarak kafası oradadır değil ya?
Alp2108ask civcivmomy bende öyle düşünüyorum ama doktors sormak lazım 🙈 tahminen düşündüğümüz gibi kafasıdır herhalde 🙈
YeloveMucizesi Alp2108ask kızlar kendinizi korkutmayın dogumdan sonra geliyo genelde bir iki gün sürüyo benm ilk dogumuymda ilinci gn gelmişti stres yaptıkça geri çekiyosunuz
Alp2108ask Ttug3895 2 hafta önce acile gittim sancı ile. Düzensiz sancı ve 2 cm açılmam vardı sabah gel doğum yaptırırız dediler korkudan mıdır nedir bilmem çocuk gelmekten vazgeçti 🥺 39+3 oldum hala düzensiz sancılarla devam ediyoruz 😕