tecrubeliiannee Kızlar sezaryen doğum 38. Hafta bayram 39. Hafta bayramdan sonraki hafta oluyor kurban bayramı tatili uzun olursa doktor tatilde olursa nöbetçi doktor ameliyatımı yapar değil mi boşuna bunca zaman aynı doktora gittim herhalde :D
Premsescik tecrubeliiannee bende özelde yapıcam benimde bayrama denk geliyo benim doktorda gelirmi acaba bayramda
49411995 tecrubeliiannee doktora sormadım daha devlet takipliyim sezeryan olacak genel sorun olmazsa soruyor şu tarihte yapalım uyar mi diye bende şuan 17+5 ama 11 gün felan önden gidiyor kurbana denk geliyor tamamen o zaman ki sancı olayı bebeğin sağlığı ile alakalı strese asla girmiyorum bayramdan bi hafta önce felan giderim bi sorun yoksa beklesin bayramdan sonraya bende kurban kesmek istiyorum nasip olursa tabi inşallah bakalım zaman neyi gösterecek
Eua11 tecrubeliiannee benimde öyle bayram öncesi tam 38. Hafta oluyor bayram 39 hafta beklersen normal olur ama ben yokum dedi doktorum Nolcak bilmiyorum çok stresli 😂
Bus-94 Benimde bayrama denk geliyor bu durum strese sokuyor ister istemez haziran 6-7 gibi nasıl olacak bilmiyorum 😢
Ksema Bus-94 benimde öyle özele gidiyordum doktorum gelemem izne çıkacağım dedi bıraktım devlete gidiyorum
monica50 benimki de haziran 12’si olarak görünüyor ama belli olmaz tabi bayram içine de denk gelebilir. denk gelirse kendi anne babam da kaynanamlar da köylerinde olacaklar kurban kesmek icin umarım denk gelmez
tecrubeliiannee 49411995 sizinki muhtemelen bayramdan sonraya kalır ben 20 haftaligim tam bayrama geliyor
Beybyi Benim de oruç ve bayram da olabilir Şuan 31+3 um 40 ini 30 Mart ta tam dolduruyor bilmiyorum bakalım devlet hastanesi olacak nasıl olcak
Melissayda Ay benimde 6 haziran tam 38 oluyorum endişeliyim özel takipliyim sezeryan olacağım ikinci doğumum. İlkini de 38+0 da olmuştum bekletir mi alır mı merak ediyorum🥲
betul1- tecrubeliiannee benim doğumda kurbana denk geliyor doktorum ben yokum dedi acayip stresli bir durum
monica50 tecrubeliiannee tahmini doğum günü olarak görünüyor ya bana da birkaç gün öncesine denk gelir gibi geliyor normal olmasını istiyorum