miroscumm Btl066611 daha cinsiyetimiz belli değil ama beğendiğim isimler Kuzey, Cihangir, Rüzgar, Ata, Çınar
Sdanur1 ilayda_96 aminn amin insallaaahh sağlıcakla kucagimiza alalim yavrulsrimizi adı ile yasasinlar💙
3prensAnnesi_ Btl066611 merhaba ilk oğlum EYMEN ikincisi ENDER üçüncü de erkek gelecek :) isim bulamıyorum, aslında uyumlu olsun istiyorum EMİR, ERDEM mesela ama eşim istemiyor ortak karara varamadık
Btl066611 3prensAnnesi_ 3prensAnnesi_ sağlıklı sıhhatle kucağına alırsın inşeAllah aklımda kız ismi vardı hiç erkek düşünmemiştim 🫣 ama burdan gerçekten güzel fikirler çıkıyor bir kaç belirledim. Emir ismide güzel aslında benimde listemde ama bir türlü karar verip bu olsun diyemiyorum ama ben barlas ismini sevdim eşimde normal isim istiyor inşeAllah ikna edip içimize sinen isimleri koyabiliriz
Minikmucizemmm26 Btl066611 Metehan Asil Yusuf Alperen Enis Ediz Kıvanç Bizim de cinsiyetimiz net değil eğer erkekse kıvanç Bera olacak nasipse🥰
Btl066611 Aysegulss aslında bizim aklımızda kız olursa kaynanamın ismi Hacer erkek olursa babamın ismi Yusuf koyacaktık nişanlılığımızda anlaşmıştık o yüzden pek isim araştırmamıştım cinsiyet erkek olunca eşim babasından çekindiği için koymak istemedi yoksa bende Yusuf ismi içime sinmişti o yüzden sanırım başka isim seçmekte zorlanıyorum beraber karar alıp kendimiz isim seçelim dedik ama çok zormuş isim bulmak
Btl066611 Betyas123 Ömer ismini de çok severim abimün ismi o yüzden o isimde direk eleniyor eşim istemez 😊
Btl066611 AdaEcem evet aras ismini eşim istemiyor biraz daha orijinal bişey istiyor bende Mehmet flan koymak istemiyorum bir isimde karar buluruz inşeAllah
AdaEcem Btl066611 kaçıncı haftada da kesinleşti cinsiyet 🙏 öneriler isimlere de baktım çoğunu beğendim. Söylemi anlamı güzel olabilir isimleri beğeniyorum. Arda, Ali, Kemal, Kenan, Selim, Kamil, Aziz, Ege
Btl066611 AdaEcem canım ben 17+5 de üçlü tarama için gitmiştim o zaman belli oldu 15 ci haftamda da enfeksiyon için gitmiştim küçük bebek ama büyük ihtimalle erkek dedi ihtimal verdiği içine değişebilir diye düşündüm burda okumuştum yanlış cinsiyet tahminlerini ama doktor p*pisini gösterdi kesin dedi
irem4_rc Btl066611 Oğlımun adını Doruk koyacağım yanına bi isim daha koymak istiyorum ama bulamadım daha
nurunlu irem4_rc aklıma direkt doruk efe geldi sanki yanına kısa bi isim koymak daha hoş olur tabii ki sizin tercihiniz
Btl066611 irem4_rc ben Efe ismini de beğeniyorum canım Doruk Efe olabilir aklıma başka bişey de gelmedi
nurunlu Btl066611 esim eski güçlü türk isimlerinden istiyor Alparslan Göktuğ gibi, ben henüz karar veremedim böyle isimler önerebilir misiniz bana
Aysenuryk nurunlu @Btl066611 Oğlumun adı Kerem, şimdi 2. Geliyor nasipse. Eşim Sencer koymak istiyor. Anlaminida birakiyim :) Sencer ismi, Türkçe kökenli olup “güçlü”, “cesur”, “yiğit” ve “kahraman” anlamlarına gelir. Bu isim, tarihsel olarak Türk ve Orta Asya kültürlerinde güçlü ve cesur kişileri simgelemek için kullanılmıştır.
Btl066611 nurunlu canım bende seninle aynı durumdayım benim listemdeki isimler Alphan Berkan Göktug Yaman Mert Asaf Emir Poyraz Kutay Barlas ve Baturay var ben Barlas ismine biraz daha yakın hissediyorum eşimde kabul ederse koymak istiyorum