• isimler
  • Erkek Bebek İsim Önerisi🩵

Eftelyaka Aslında söylenişi çok güzel bir isim neden çok tercih edilmiyor bilmiyorum😂

Oğlumun adı Barlas 😍 Aklımdaki diğer isimler Aras, Uras, Aybars , Karan, Atlas

Btl066611 öncelikle sağlıkla kucağınıza alın , biz zahid berâ koyacağız inşallah 🌸

Btl066611 ilk oğlumun adı ediz miraç ikincisi Kaan olacak nasipse 18 günümüz kaldı 🙈

Btl066611 Ayaz koyduk biz🦋Saglikla gelsin bebisinizz

Datlum merhaba, bende selim ismini çok beğeniyorum. Siz neden 2 isim düşündünüz ? Özel bi sebebi var mı

Aysenuryk aynı zamanda büyük Selçuklu devletinin son hükümdarı çok güzel yeri var tarihte de ❤️😍

İlk oğlum hasan Çınar şimdi cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa yiğit mirza yada Yusuf Mirza düşünüyorum

• Düzenlendi

Btl066611 Poyraz Ege🩵 şimdiden belirledik ismini

Slhls bencede ya ama bende kararsızım bilmiyorum napıcam siz tek isim olarak mı düşünüyorsunuz yanına birşey ekleyecek misiniz

Oğlumuz için iki isim arasında kaldık
      Alpay Taha
      Miraç Efe
      Ama ikisindende vazgeçemiyoruz 😅 hiç uyumlu gelmiyor ama Alpay Miraç Yılmaz koyma ihtimalimiz yüksek 👶🤍

3prensAnnesi_ bence kardeşlerin isimleri uyumlu olsa daha güzel olur özellikle Eymen ve evren ikiz çocuklarda duyduğum ve çok hoşuma giden bir isimdi bence düşünün siz 🫢 Aras ve arda gerçekten alakasız olur 😬

Neden hiç islami bir şahsiyet ismi yok listelerde merak ettim doğrusu yadırgamak değil sadece gelinen noktada genel bir trend oluşmuş sanki islami isimleri koymak banel birşeymiş gibi bu beni düşündürdü. İlla farklı olucam diye kasmanıza bu kadar gerek yok güzel anneler bazen ismin manası sirayet edeceği şahsiyet öok daha önemlir herkesin bebişi kendine bitane sonuçta🤍 Hamza ismi çok hoşuma gidiyor benim Bedrin Aslanı , güçlü, yiğit, Aslan gibi 🩵