Ozgeanne Aybars7878 kusura bakmayın yeni gorebildim bazen bildirim düşmüyor 🙈 aslında uyumlu olsun diye hiç düşünmedim ama isim araştırırken nedense Atlas ismi çok hoş bir duygu uyandırdı bende sağlıklı olsunlar ❣️
Aybars7878 Ozgeanne teşekkür ederim 🥹🫶 eşim Göktuğ ya da alparslan diyor ama bakalım ne olur o saydiklarimi hiç kabul etmedi 🤔🤔 Sağlıcakla gelsinler inşallah
denizin__annesii Btl066611 ensar da çok beğendim isimler arasında Muhammed Mirza veya Muhammed ensar ne bilim beğendim isimler ama eşim beğenmiyor
Prenseslerim_ Yaseminince esim illa alparslan istiyor bana uzun geliyor söylenisi .ama koyacak galiba 😬
Ebru_ebru Btl066611 Bende henüz karar vermedim ama ; Aras , Barlas, Aren , Dildar düşündüğümüz isimler 🥰
Dygnyrt Btl066611 bence hiç benzemiyor koyabilirsiniz çok güzelmiş miran ismi benimde oğlum olacak nasipse bizde asil koyacagız
ekininannesii Btl066611 Merhaba✨ 37+2 den selamlar🐣 Biz oğlumuzun adını Ekin koyacağız belki fikir olur💖🌸
S3lin8767 Ben ilk gebeligimde rüyamda şan ismini soyluyordu oglum bana ama kizim oldu şan koyamadim 🤭 simdi oglum olacak karel şan koymayi dusunuyorum yada karel bulut. Kizimin adi güneş uyumlu bir isimde bulamadim ama karel.icimize en sinen oldu.